*Nettavisen* Nyheter.

Fabian beklaget

Ordfører Fabian Stang beklaget onsdag kveld manglende oppmerksomhet rundt togulykken, før han avlyste resten av bystyremøtet.

RÅDHUSET: – Tragedien på Sjursøya har kanskje ikke sunket helt inn, ettersom vi har sittet i bystyresalen. Ordføreren tar selvkritikk for at vi ikke har vært mer oppmerksom på dette, sa Fabian Stang, da bystyret samlet seg etter middagspausen klokka 18.15 onsdag kveld.

Bystyremøtet, som startet klokka 15, hadde da allerede behandla flere saker, men i middagspausen dro byrådsleder Stian Berger Røsland til Sjursøya.

Etter pausen tok ordføreren altså selvkritikk for at bystyret ikke tidligere hadde avsluttet møtet. Deretter gjennomgikk han resten av sakslista på ti minutter og utsatte en rekke saker. Trolig blir det et ekstraordinært bystyremøtet for å få behandla de utsatte sakene.

Les også: Tung dag for CargoNet


Ordføreren oppfordret til omtanke både med de pårørende, skadde og med kommunens egne ansatte i forbindelse med ulykken.

– Jeg tror vi avslutter dette møtet og sender våre tanker til de som er berørt av denne ulykken, både de pårørende til de som er omkommet, de skadde og til våre mannskaper som får en stor belastning når slike ting skjer, sa Stang før møtet ble hevet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.