RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabian dro til Kjærlighetsberget for å hugge juletre


KJÆRLIGHETSBERGET: Ordfører Fabian Stang dro til Kjelsås og Kjærlighetsberget for å hugge juletre, som er gave fra Oslo til Rotterdam. FOTO: Bymiljøetaten/Anne Grete Nyrud
KJÆRLIGHETSBERGET: Ordfører Fabian Stang dro til Kjelsås og Kjærlighetsberget for å hugge juletre, som er gave fra Oslo til Rotterdam. FOTO: Bymiljøetaten/Anne Grete Nyrud
Ordfører Fabian Stang dro til Kjelsås og Kjærlighetsberget for å hugge juletre til Rotterdam.

KJELSÅS: Fredag inviterte ordfører Fabian Stang til felling av juletreet som snart skal lyse opp rådhusplassen i Rotterdam.


Sammen med ordfører Fabian Stang, deltok også blant annet ordføreren i Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, den norske ambassadøren i Nederland og sjømannsprest i den Norske sjømannskirken i Rotterdam, Kjell Arve Vidringstad.
Også elever fra Kjelsås skole var invitert og bidro med julesanger, og Bymiljøetaten bød på mat og skogkaffe.

LES OGSÅ: PØLSER OG JULETREHUGST

Nesten tjue meter

Fra pressemeldingen fra Rådhuset står det bl.a.: Rotterdam er en sentral havneby og mange norske sjømenn har hatt et nært forhold til byen. Både Oslo og Rotterdam har lange tradisjoner innen skipsfart og treet representerer vennskapet mellom de to byene. Årets tre er en 70-80 år gammel norsk gran og måler 18 meter på rot. Fredag 21. desember tennes juletreet foran rådhuset i Rotterdam.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere