RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabian vant i Slovenia

Fabian Wilkens Solheim (14) fra Heming vant et stort internasjonalt renn i Slovenia.

SKOFJA LOKA, SLOVENIA: Heming-guttene Fabian Wilkens Solheim (14) og Elias Norum (12) kvalifiserte seg i begynnelsen av februar og ble tatt ut av NSF for å delta i Norges tropp på ti løpere i Skofja Loka.

Det var topp kvalifiserte løpere fra over 30 nasjoner fra hele verden som deltok i rennene og henholdsvis 60 gutter i klassen 12/13 og 80 gutter i klassen 14/15 år.

Fabian knallet til og vant storslalåmrennet på lørdag og Elias sikret en sterk 7 plass til det norske laget.

Fabian ledet også søndagens slalåmrenn etter første omgang, men hadde dessverre en hekt i femte siste port i andre omgang og ble dermed diskvalifisert.

Elias derimot kom ned til en flott 14 plass i slalåmrennet og sikret Norge verdifulle poeng.

Fin opplevelse

Fabian forteller at det var en fin opplevelse å være på reise med Skiforbundet og det norske laget en hel uke og at han og Elias er veldig fornøyde med sin egen samt det norske lagets innsats i Skofja Loka.

Videre forteller han at det også var veldig moro å trene i den legendariske Wold Cup traseen i Kranjska Gora sammen med løpere fra flere andre nasjoner før selve rennene. Trenerlegenden Filip Gartner var med i det norske støtteapparatet og sørget for en skikkelig oppkjøring for de norske løperne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere