Gå til sidens hovedinnhold

Fabian vant i Slovenia

Fabian Wilkens Solheim (14) fra Heming vant et stort internasjonalt renn i Slovenia.

SKOFJA LOKA, SLOVENIA: Heming-guttene Fabian Wilkens Solheim (14) og Elias Norum (12) kvalifiserte seg i begynnelsen av februar og ble tatt ut av NSF for å delta i Norges tropp på ti løpere i Skofja Loka.

Det var topp kvalifiserte løpere fra over 30 nasjoner fra hele verden som deltok i rennene og henholdsvis 60 gutter i klassen 12/13 og 80 gutter i klassen 14/15 år.

Fabian knallet til og vant storslalåmrennet på lørdag og Elias sikret en sterk 7 plass til det norske laget.

Fabian ledet også søndagens slalåmrenn etter første omgang, men hadde dessverre en hekt i femte siste port i andre omgang og ble dermed diskvalifisert.

Elias derimot kom ned til en flott 14 plass i slalåmrennet og sikret Norge verdifulle poeng.

Fin opplevelse

Fabian forteller at det var en fin opplevelse å være på reise med Skiforbundet og det norske laget en hel uke og at han og Elias er veldig fornøyde med sin egen samt det norske lagets innsats i Skofja Loka.

Videre forteller han at det også var veldig moro å trene i den legendariske Wold Cup traseen i Kranjska Gora sammen med løpere fra flere andre nasjoner før selve rennene. Trenerlegenden Filip Gartner var med i det norske støtteapparatet og sørget for en skikkelig oppkjøring for de norske løperne.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra