*Nettavisen* Nyheter.

Faderullan 2013 - dekknavn

  Foto: FOTO: Hentet fra Facebook

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Dekknavnet Faderullan er som en pakkeløsning. Den spiller på russefeiring på buss, norsk kultur, og en dose guddommelighet. I alle år har russen døpt busskjøringen under et eget navn, mer kjent som “rulling”. Medlemmene valgte å spille på at bussen er en personifisert fader over all bussrulling. Kombinert under det helnorske ordet “faderullan”, som er kjent gjennom diverse barnesanger, har navnet en fengende dobbeltbetydning som presterer å spille både på russefeiring og norsk tradisjon.

Bussens facebookside

Faderullan 2013

Bussens medlemmer:

Bussen har i skrivende stund 28 medlemmer, og representerer i all hovedsak Oslo Handelsgymnasium og Nordstrand videregående skole. Innslag fra Persbråten, Ullern og Elvebakken er også å skimte.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser?

Da tiden for dekknavn kom, bestemte vi oss for å ha et møte der vi gjennomgikk grundig hva som var positivt og negativt med russebusser fra tidligere årskull. Å spille på sex, penger, eller våpen, følte vi var så oppbrukt og barnslig at vi måtte komme med noe nyskapende. Vi gikk til kjernen av russefeiring og norsk kultur, og fant ut at å spille på det russetiden FAKTISK handler om, ville slå an hos mange. Ved å lage en underholdende video, skape sanger sammenknyttet med dekknavnskonseptet, samt å heve seg over drittslengingen som foregår mellom bussene, tror vi at vi har klart å lage et positivt inntrykk på folk flest, og at dette skiller oss fra de andre bussene på en god måte.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Som dekknavnet tilsier, ser vi mest fram til det russen kaller “rulling”. Det å smelle på høy musikk på anleggene, feste med sine beste venner, og å generelt feire at 13 års skolegang snart er ferdig – skal bli helt sjukehus! Landstreffene til ROK på Tryvann og Lillehammer troner også i toppen av de russe-høydepunktene man bare MÅ få med seg, uansett om man er bussruss, bilruss, eller kollektivruss.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.