RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fagerborg avanserte

Det måtte ekstraomganger til, men Stig Olesen sendte til slutt Fagerborg videre til cupens siste kvalifiseringsrunde.

Ammerud: Spillemessig var vi klart best, men vi sleit med å score. De hadde to sjanser og scoret på en, oppsummerte spillende FBK-trener Ragnar Puntervold.
Med seier i neste kvalifiseringskamp, er Fagerborg klare for 1. runde i cupen. Det betyr sportslig opptur og økonomisk gevinst.
Mye penger
Vi håper det blir en grei trekning, for det ligger 30 000 kroner i avansementet til 1. runde. Det er ganske mye penger for oss, fastslår treneren.
Fagerborg gjorde en grei kamp mot Grei, men scoringene uteble lenge. Og idet Henning Andersen ga bortelaet ledelsen, kvitterte Grei på sin første store sjanse bare minuttet senere. Flere mål ble det ikke før Stig Olesen satte inn vinnermålet fem minutter ut i første ekstraomgang.
Seriestart
Allerede i morgen er det ny kamp. Serieåpningen mot Ullern kan bli en tøff affære.
Vi må løfte oss for å klare poeng der, men det skal bli godt å komme i gang med serien. Med 22 kamper er det imidlertid tid nok til å plukke poeng, avslutter Puntervold som venter spent på cup-trekningen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere