*Nettavisen* Nyheter.

Faisal i målform

Faisal Sharif scoret to av målene da Groruddalen slo Drøbak/Frogn 4-2 i en treningskamp i Manglerudhallen.

Manglerud: Det ble ikke så mange scoringer på meg i fjor, så jeg håper dette var starten på noe bedre i år, sier Faisal. 23-åringen var bra i Manglerudhallen, og sto for kampens store prestasjon da han dundret inn 2-1 til Groruddalen på hel volley fra fjorten-femten meter.
Det var et innkast som Anders (Hatlen) stusset videre, og så bare snudde jeg meg og klemte til, forteller Faisal.
Ballen suste i goalen, og Groruddalen hadde snudd matchen som begynte dårlig for de hvite og svarte. Divisjonskollega Drøbak/Frogn tok nemlig ledelsen 1-0 etter bare syv minutter spill ved Knut Hovel Heiaas (eks. Moss). Kvarteret senere utliknet storscorer Christian Thorbjørnsen til 1-1.
I omgangens siste minutt utliknet Drøbak/Frogn til 2-2 etter slett forsvarsspill av Groruddalen.
Jeg synes vi spiller en helt grei match, men vi slipper inn to altfor billige mål. Det må vi jobbe med, sier Faisal, som spilte sin første kamp for året.

Tøff avdeling

Etter hvilen var Groruddalen strået hvassere enn Drøbak/Frogn, og avgjorde matchen med to scoringer. Kvarteret før slutt headet Anders Hatlen inn et hjørnespark, og fem minutter før full tid satte Faisal spikeren i kista med å trille inn 4-2 etter et fint angrep.
Minuttet før hadde samme Faisal brent en fet dobbeltsjanse alene med Drøbak/Frogns keeper Kim Hordning.
Hva tror du om Groruddalens sjanser denne sesongen?

Vi har kommet i en tøff pulje, men jeg har stor tro på laget. Får vi til spillet vårt så kan vi slå alle i avdelingen, sier Faisal Sharif, som er oppvokst på Furuset og som var innom Vålerenga i junioralderen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag