RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakkeltog 10 år etter


GLEM IKKE er det klare budskap på sokkelen til bysten av Benjamin Hermansen på Holmlia. 26. januar får vi anledning til å bevise at vi husker.
GLEM IKKE er det klare budskap på sokkelen til bysten av Benjamin Hermansen på Holmlia. 26. januar får vi anledning til å bevise at vi husker. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Snart har 10 år gått siden Benjamin Hermansen ble drept på Holmlia. Det skal markeres 26. januar.

Holmlia: Sjelden har en tragisk hendelse satt så sterke spor som drapet på Benjamin Hermansen på Åsbråten på Holmlia.

26. januar er det 10 år siden det rasistisk motiverte drapet fant sted. Det dro oppmerksomhet langt ut over nærmiljøet. Ja, GLEM IKKE ble en oppfordring som gikk over hele landet, ja, også ut over landegrensene.

– 26. januar skal det være et fakkeltog på Holmlia. Jeg oppfordrer alle i bydelsutvalget til allerede å sette av denne dagen og bli med på markeringen, sa Rune Eriksen på siste bydelsutvalgsmøte.

Og det er ikke bare lokalpolitikerne som får denne oppfordringen. Sjelden har så mange vært med på markeringenen som det ble gjort den kalde vinteruken etter 26. januar for 10 år siden. Nå skal det bevises at vi ikek har glemt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere