RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakler i tåkehavet

Høyenhallfolket gikk mann av huse for å delta på fakkeltoget nyttårsaften. Den tykke tåken bidro til en ekstra stemningsfull avslutning på det gamle året.

Høyenhall: Dette gikk over all forventning og blir utvilsomt en tradisjon her på Høyenhall, sier Bente Aasheim Walter i barne- og familiegruppen til Høyenhall vel.

For få fakler

Mellom 200 og 250 små og store fant veien ut i tåkehavet på Høyenhall nyttårsaften. Lyset fra en nesten full måne kunne så vidt skimtes gjennom den tykke tåka. Sikten kan beskrives som elendig, men tåken skapte en mystisk ramme rundt fakkeltoget fordi lysene ble reflektert i tåka.

Fakkeltoget ble arrangert for første ganger, og etter oppmøtet å dømme blir det definitivt ikke den siste. Velforeningen hadde kjøpt inn hundre fakler, og de gikk unna i en fei. Mange gikk derfor i toget uten fakler.

Vi trodde faktisk at vi hadde kjøpt inn altfor mange fakler, men med sånt oppmøte ble det altfor lite. Vi skal kjøpe inn mange flere til neste år, lover Bente Aasheim Walter

Stjerneskudd og raketter

Fakkeltoget gikk fra velhuset i Drivhuseveien, via Gartnerveien, Manglerudveien, Solbakkveien og Østre vei til Høyenhallparken. De mange fakkelbærerne samlet seg ved de store lindetrærne i parken. Mange tente stjerneskudd og Høyenhall vel hadde kjøpt inn fyrverkeri. Til tross for tåka kom de vakre fargene fra rakettene godt fram på kveldshimmelen.

Det er så hyggelig at det kom så mange barn og voksne. Vi gjør dette for å sikre ett godt oppvekstmiljø her på Høyenhall, sier Bente Aasheim Walter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere