RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falsk alarm


En hundepatrulje gjennomsøkte huset uten å finne noen.
En hundepatrulje gjennomsøkte huset uten å finne noen.
Tre politipatruljer rykket ut til Jørnløkkveien på Oppsal da innbruddsalarmen gikk i et hus.

OPPSAL: Det var like før klokken 13 fredag at innbruddsalarmen gikk i et hus i Jørnløkkveien. Det var en eldre dame i huset og hun gikk ut, ringte politiet og observerte huset etter at alarmen ble utløst og hun hørte lyder fra kjelleren.

Politiet kom etter hver til med tre politipatruljer, hvorav en hundepatrulje. Politiet tok oppstilling utenfor huset før hundepatruljen gjennomsøkte huset, uten resultat.

Det viste seg etter hvert at alarmen hadde gått i stua på huset og at det trolig var en feriepakket ryggsekk som hadde veltet og utløst alarmen.

- Vi var rimelig sikker på at det var noen i huset. Det er viktig at politiet får beskjed når man har mistanke om at det skjer noe kriminelt. I dette tilfellet gikk alarmen, damen hørte lyder og følte seg utrygg. Hun gjorde det rette ved å ringe politiet og gå ut av huset for å observere, sier divisjonsleder Gjermund Stokkli ved Manglerud politistasjon.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere