RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falsk kontrollør stjal 22 000 kroner

En 84 år gammel kvinne ble frastjålet 22 000 kroner av en mann som sa han var fra Vann- og avløpsetaten.

TORSHOV: Det var i går en 84 år gammel kvinne på Torshov ble frastjålet 22 000 kroner av en mann som hevdet han var fra Vann- og avløpsetaten. Mannen sa at han skulle måle kalkinnholdet i vannet hennes, og kvinnen slapp mannen inn på badet. Der hadde hun også gjemt unna 22 000 kroner, som mannen tok meg seg før han forlot leiligheten.
Vann- og avløpsetaten advarer nå mot personer som utgir seg for å være fra etaten. Det er nemlig svært skjelden at etaten kommer på uoppfordret besøk.
Sannsynligheten for det er veldig liten, vi pleier å avtale på forhånd dersom vi kommer hjem til folk, og det er gjerne etter ønske fra abonneneten, sier Eivind Fjelldal i Vann- og avløpsetaten til Nrk Østlandssendingen.
Fjelldal ber nå folk om å være ekstra påpasselige, og dersom noen opplever noe mistenkelig, bør man ikke slippe noen inn, men heller kontakte politiet.
Se at de har skikkelig legitimasjon, hvis det skulle komme noen fra Vann- og avløp. Hvis du er i tvil, avvis hele henvendelsen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere