RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fam Irvoll vant 100.000


V:Fam Irvold sammen med mor og søster. FOTO: HELLE KØBER
V:Fam Irvold sammen med mor og søster. FOTO: HELLE KØBER
Fam Irvoll skilte seg ut under Oslo Fashion Weeks Kick-off kveld, og ble kåret til årets beste nykommer.

YOUNGSTORGET: Med sine fargesprakende antrekk med all verdens mønstere, har designer fam Irvoll gjort stort inntrykk på mote-Norge.

– Tusen tusen takk, sier Fam Irvoll da hun mottar prisen for beste nykommer på catwalken, av konfransier Agnes Kittelsen (fra Max Manus) og Per Sundnes, på hele 100.000 kroner!

Takket på film

En inspirerende filmsnutt, med litt om hvordan hverdagen til Fam er og har vært, ble vist. Fam er kjent for å være ganske mediesky, og hadde laget en film isteden for tale.

Den var kunstnerisk og la vekt på hennes fasinasjon for trender. Ekspemper fra bardomsminnene hennes som er blitt vekket til livet i designen, er hatter i alle slags farger og fasonger, foreksempel bøyler med en båt eller stor muffins på.

Det kunne man også se på catwalken denne kvelden

Stormende jubel

Da de gjennkjennelige kreasjonene til Fam Irvoll entret catwalken, med en blanding av funk og 50-talls musikk, jublet publikum høyere enn de noen gang skulle gjøre for noen andre, denne kvelden.

Og det var ikke vanskelig å skjønne hvorfor -helt unikt og strålende!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere