Gå til sidens hovedinnhold

Familiedag på Bakkehavn

Historieinteresserte, vaffelelskere og hestefrelste fikk alle sitt da Østensjø- vannets Venner inviterte store og små til Bakkehavn gård.

Bakkehaven gård: Den årlige Østensjødagen gikk denne gangen av stabelen på Bakkehavn gård, ettersom Østensjø gård er under oppussing.

Det er moro å ha det her for en gangs skyld. Selv om plassen er litt mer begrenset slik at vi ikke kan ha like mange aktiviteter her, er det et flott sted. For de voksne og historieinteresserte er det foredrag om gårdens historie og stedsnavnskonkurranse. Barna kan både prøve seg på stylter, sitte på hest og kjerre, grille pinnebrød og teste sansebokser, forteller Amund Kveim, leder av Østensjøvannets Venner.

På kjøkkenet står Bjørg Hagen og Aud Steensrud med litersspann med vaffelrøre. Både vanlige vafler og spesielle Arne Brimi-vafler finner raskt veien ut av kjøkkendøra og ned i magen på sulte gjester.

Vi var her i fjor også. Vi har jo stekt en vaffel eller to før, så dette er bare hyggelig, sier de to damene. Juni Horddien Johnsen og broren Mikkel fra Bøler fant raskt fram til pinnebrødene og den åpne grillen.

Vi skal jo gjøre noe annet enn å grille hele dagen. Vi har ikke prøvd hest og kjerre ennå, sier Juni.

En som stiller seg litt skeptisk til hest og kjerre er Philip Donsig Kristiansen på snart tre år.

Han er litt reservert til hest og vogn. Hvis jeg kan være med går det nok bra, men alene blir det for skummelt, forteller pappa.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger