Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familiehygge på senteret

Magnus André på 3,5 år og pappa Thomas Rasmussen hilste på Sam.
Magnus André på 3,5 år og pappa Thomas Rasmussen hilste på Sam.
Brannmann Sam ble barnas store helt under jubileumsfeiringen til Senter Syd på Mortensrud i helgen. Kult, syntes Magnus André Rasmussen.

SMÅSKEPTISK: Elias Aspegren Berg syntes Sam var litt skummel til å begynne med. Litt lettere sammen med pappa Per Tonny Berg.

Dreven mann: Ståle Karlsen fra Bjørndal tok en dobbel knute på 21 sekunder. Butikksjef Marianne Olsen tar tiden.

Digger håndball: Bjørndal-jentene Frida Haug og Pernille Rikvold satte pris på å få autografene til Stabæk-spillerne Linn Jørum Sulland og Randi Sulland.

Gøy med maling: Denne gutten ble fargerik under senterjubileet. Foto: Anders Halvorsen

Kiler litt: Man må lide for skjønnheten, har denne jenta skjønt. Foto. Anders Halvorsen

Dagens helt: Brannmann Sam lagde liv og røre rundt seg for familiene som valgte å tilbringe lørdagen på Senter Syd. Foto: Anders Halvorsen

MORTENSRUD: Voksne og barn koste seg under 10-års markeringen til Senter Syd. I et mylder av diverse tilbud og attraksjoner, var det Brannmann Sam som trakk til seg mest oppmerksomhet.

SE FLERE BILDER HER

Godslig brannmann

Den storvokste og lodne brannmannen virket kanskje litt skummel for de minste barna. Men trygt plassert i pappas armkrok var det flere som våget seg frempå. Skepsis ble snudd til lutter glede for de aller fleste. Sam er jo egentlig en ganske trivelig kar.

Pappa, det var kult, konstaterer Magnus André (3,5) fra Mortensrud mens han tar et godt tak i pappa Thomas Rasmussen.

Brannmann Sam er stor stas. Han turte ikke gå bort alene, så jeg måtte bli med ham, forteller pappaen til Nordstrands Blad.

Butikksjef Marianne Olsen på Dressmann slet litt med å få mannfolka til å stille i slipsknutekonkurransen. Men Ståle Karlsen fra Bjørndal tok utfordringen på strak arm.

Jeg pleier å gå Birken, men har aldri vært med på slipsknutemesterskap før, sier han spøkefullt.

Det er overraskende mange som ikke kan knyte slips. Mange spør om vi kan knyte for dem. Men dette var jo ikke verst, tatt i betraktning at han gjorde det under tidspress, sier Olsen om Karlsens innsats.

Håndball er topp

Autografskriving hos håndballjentene slo også an blant senterkundene, som tok turen ned i kjelleretasjen.

Jeg er jo glad i å prate. Det er gøy å høre hva forteller om håndball. Et fint minne, synes Frida Haug og Pernille Rikvold fra Bjørndal.

Ansiktsmaling og ballongfigurer falt i smak hos barna. 4-500 ballonger ble til figurer. Og 3000 boller til 1 krone stykket gikk unna, forteller senterleder Richard Elphinstone.

En vellykket festuke. Torsdag var den store høydaren med 10.000 innom. Nattåpent var noe kundene likte. Programmet har fungert bra, noe for alle, sier han.

Men Elphinstone er lei seg for en uheldig episode som skjedde lørdag.

Vi hadde barnevogner til 10 kroner og der må jeg si unnskyld. Vi undervurderte hvor mye folk som kom. Det ble kaos og vi klarte ikke å kontroll på at de rette personer fikk rett nummerlapp, sier senterlederen.

SE FLERE BILDER HER

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!