RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SØTSAKER: Innbruddstyven - eller tyvene - fra husinnbrudd på Grefsen/Kjelsås i forrige uke, er tydeligvis glad i søtsaker, og rappet også med seg brødpudding fra kjøleskapet.
SØTSAKER: Innbruddstyven - eller tyvene - fra husinnbrudd på Grefsen/Kjelsås i forrige uke, er tydeligvis glad i søtsaker, og rappet også med seg brødpudding fra kjøleskapet. Foto: FOTO: Illustrasjon

Familien lå og sov – innbruddstyven rappet også med seg desserten i kjøleskapet

Mens familien på Grefsen/Kjelsås lå og sov, brøt tyven seg inn i huset. Men det var ikke bare kontanter og andre verdigjenstander tyven var ute etter.

GREFSEN/KJELSÅS: – Det er en veldig ubehagelig følelse å vite at noen har vært inne i huset vårt, mens vi lå og sov. Innbruddstyven har brutt opp terrassedøren, stjålet kontanter og mobiltelefon. Men vi ble jo i tillegg veldig overrasket da vi oppdaget at tyven også hadde forsynt seg av min kones nylagde brødpudding, som sto i kjøleskapet. Vi fant jo også smuler etter den på terrassen, forteller huseieren, som ønsker å fortelle historien anonymt.

Ikke annet som fristet

Og innbruddstyven – eller kanskje tyvene – som brøt seg inn i Grefsen/Kjelsåsboligen i forrige uke - hadde ikke tatt all desserten, og selve formen sto igjen i kjøleskapet. Det var også annen mat i kjøleskapet, men tydeligvis ikke noe mer som fristet en sulten innbruddstyv!

Huseieren ber nå folk om å passe på.

Pass på!

  • – Vi har snakket med andre i området, som også har sett mistenkelige personer luske rundt i hager og lignende. For vårt vedkommede så blir det nå diverse ekstralåser og andre installasjoner for å hindre flere innbrudd, ifølge huseieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere