*Nettavisen* Nyheter.

Fansen ønsker Carew velkommen

JA TIL BLEST: Kjell Grønningen i baren på Bohemen tror John Carew kan skape etterlengtet blest rundt Vålerenga. Svein Erik Bakke og Thomas Johannessen (i forkant) er enige og ønsker spissen velkommen. Foto: FOTO: MAGNE MELLEM ENOKSEN

Vålerenga-fansen på Bohemen mener John Carew kan bidra med både scoringer og mer blest rundt «Enga».

Klikk på bildet for å forstørre.

LIKER CAREW: Thomas Johannessen mener Carew vil være en god mann for Vålerenga både på og utenfor banen. Foto: FOTO: MAGNE MELLEM ENOKSEN

Klikk på bildet for å forstørre.

SPEKTISK: Gunleik Sødal er usikker på om John Carew anno 2012 er god nok, men vil gjerne la ham få prøve seg i Vålerenga. Foto: FOTO: MAGNE MELLEM ENOKSEN

Klikk på bildet for å forstørre.

– Ja, for Guds skyld! Kjell Grønningen er klar på hva han mener om en eventuell John Carew-retur til Vålerenga. Foto: FOTO: MAGNE MELLEM ENOKSEN

SENTRUM: En mulig Carew-overgang til Vålerenga er et hett tema rundt bardisken på Bohemen torsdag ettermiddag. Supporterne mener den store spissen er akkurat det Vålerenga trenger for å få mer blest rundt klubben.

– Han kan tilføre glamour og få det til å bli hype rundt Vålerenga igjen. Det skjer ingenting rundt klubben lenger. Vi trenger folk som har litt ekstra, sier Kjell Grønningen bak ølkranene.

Thomas Johannessen i Vål’enga-magasinet og Klanens talsmann Svein Erik Bakke på andre siden av bardisken er enige i at Carew er en medieprofil Vålerenga trenger, uansett om han er over toppen rent sportslig.

– En småskadet og demotivert Carew på benken er faktisk noe av det beste vi kan få, sier Johannessen.

Les også: Fellah og Høstad ser gjerne Carew i VIF

– Kan heve laget

Trioen understreker at en overgang betinger at Carew ikke sprenger lønnsnivået i Vålerenga fullstendig. Men hvis han kommer, tror de stjernen kan bidra til suksess også ute på banen.

Kjell Grønningen tror selv en rusten John Carew kan bite godt fra seg i Tippeligaen.

– Akkurat nå ligger vi på åttende plass, for eksempel bak Hønefoss. Det er vel god nok grunn i seg selv, sier Grønningen.

Johannessen og Bakke håper også på nye Carew-scoringer.

– John Carew med ett bein er fremdeles noe av det beste man kan få i eliteserien. Hvis han har litt motivasjon og for eksempel interesse for å spille VM i 2014, kan han bidra mye, sier Thomas Johannessen.

Carews gamle trener Lars Tjærnås mener det er gambling å hente spissen, mens dittOslo-redaktør Fredrik Eckhoff mener Carew er en profil som Vålerenga trenger.

Vil gi ham sjansen

Utenfor Sjappa på Oslo S er stemningen til John Carew litt mer avventede. Gunleik Sødal påpeker at Carew ikke har gjort det så stort på en stund, men han vil gjerne la spissen få prøve seg i klubben hvis han ikke krever for mye i lønn.

– Det er jo noe fint med at han kommer hjem til Vålerenga igjen, sier Sødal.

Selv synes han Carew er litt overvurdert, men han hadde selvsagt blitt glad hvis stjernen begynte å score mål for Vålerenga igjen.

– Han er jo en stor og sterk spiss, så hvis han kommer, håper jeg han kan score noen mål, sier Sødal.

Klanens talsmann Christian Kjellsen har også blandede følelser rundt Carew-ryktene. Les intervju her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.