RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen trosset regnet for Taylor Swift

Onsdag kveld står Taylor Swift på scenen i Oslo Spektrum. I regnværet foran Grand Hotel i ettermiddag ventet fansen forgjeves for å få et glimt av country-stjernen.

KARL JOHAN: – Jeg har stått her i snart fire timer, men hun har enda ikke vist seg. Heldigvis fikk jeg autograf av bandet hennes, sier Annette Hauan Hagen.

16-åringen har sammen med faren og broren reist den lange veien fra Harstad til Oslo, ene og alene for å få med seg kveldens konsert. Mens gutta finner på noe annet, skal Hagen på konsert med sin søster, som bor i Oslo.

Kan alle tekstene

Taylor Swift (21) har tross sin unge alder allerede blitt en anerkjent og prisbelønt artist. Hun har solgt over 13 millioner album og vant i 2010 fire Grammy-awards for albumet «Fearless».

– Jeg kan alle tekstene til de sangene hun har gitt ut. Taylor Swift har inspirert meg til å skrive musikk og fremføre disse med gitar og vokal selv. Men det er første gang jeg skal se henne live i kveld, forteller Hagen.

Harstadværingen forteller at hun så seg nødt til å skulke en skoletime for å sikre seg billett til konserten. Til tross for at mange billetter ble revet bort da de ble lagt ut, opplyser imidlertid Oslo Spektrum at det fortsatt ikke er utsolgt.

Dagstur til Oslo

Da dittOslo.no var tilstede utenfor Grand Hotel i 15-tiden i ettermiddag, stod det over 50 håpefulle fans utenfor. To av disse var Celina Bakke Larsen (16) og Anette Gutterød (17).

– Vi kom fra Larvik i dag for å få med oss konserten, men må tilbake i kveld, sier Larsen.

Jentene forteller at de ikke visste at Swift skulle bo på Grand Hotel, og gikk helt tilfeldig forbi da de fikk øye på folkemengden.

– Så da måtte vi bare stoppe opp for å se. Vi var litt sent ute med å bestille billetter, så plassene våre er ikke de beste ikveld. Derfor hadde det vært stas å se henne på nært hold her, sier Larsen.

– Men det blir uansett veldig moro i kveld. Vi skal synge med, legger Gutterød til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere