RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen vil kjøpe Lyn-aksjer


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Bastionen jobber for at vanlige supportere skal få muligheten til å kjøpe aksjer i Lyn.

ULLEVÅL: - Bastionen vil fremdeles være uavhengig, men Bastionens medlemmer må jo gjerne få lov til å kjøpe aksjer som privatpersoner. Hvem som helst skal kunne bidra til potten, og så oppretter vi en slags enhet som kjøper Lyn-aksjer for disse pengene, sier leder for Bastionen Tjøstel Lindøe til Aftenposten.no.

De har nå henvendt seg til Lyn-direktør Erik Langerud med sikte på å opprette en slags enhet slik at fansen kan kjøpe aksjer for å støtte Lyn. Bastionen vil fremdeles være en uavhengig fanklubb. Bakgrunnen er at Lyn fremdeles mangler millioner av kroner for å gå i balanse. Klubben er glade for supporternes entusiasme.

- Bastionen vil stå fritt, men de ønsker å kjøpe aksjer for å støtte Lyn. Det er prisverdig. De vil bli en slags aksjonær, men hvordan vi skal løse eierskapsforholdet er ikke avklart ennå, sier Erik Langerud til Aftenposten.no.

Langerud understreker at dette ikke er snakk om veldedighet, men snarere en investering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere