Fansens favoritt

Daniel Hamnes er med i årets Paradise Hotel på TV3 og hadde regnet med å få merke det i form av tøffe taklinger ute på banen for Hasle-Løren. Men foreløpig har det vært stille.

Daniel Hamnes er med i årets Paradise Hotel på TV3 og hadde regnet med å få merke det i form av tøffe taklinger ute på banen for Hasle-Løren. Men foreløpig har det vært stille.

Det var mange eliteseriespillere på banen, men Daniel Hamnes var autografjegernes favoritt på Lørenbanen.

Populær: Autografjegerne var mer interessert i Daniel Hamnes enn eliteseriespillerne fra Sandefjord.

Daniel Hamnes har erfaring fra spill i 1. divisjon med Manglerud Star. Han var imponert over at Hasle-Løren-gutta var friskere enn eliteseriemotstanderne mot slutten av kampen. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Daniel Hamnes var fornøyd med at Hasle-Løren spilte jevnt med Sandefjord. – Jeg håper vi kan ta en treninskamp mot dem snart, så vi kan vise igjen at vi holder nivået, sa han etter kampen. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

LØREN: Hamnes gjorde et godt innhopp da Hasle-Løren rystet eliteserielaget Sandefjord og nesten sørget for cupbombe på Lørenbanen. Men det var nok ikke innsatsen på banen som fikk autografjegerne til å løpe etter 23-åringen.

– Det er nok mest på grunn av tv at det blir autgrafer ja, ler Hamnes når avisas utsendte spør hva som gjør ham populær.

Hamnes har i vår blitt et kjent ansikt som deltaker i TV3-serien Paradise Hotel. Han er også sønn av Frøken Norge-general Geir Hamnes – og altså venstreback eller venstre midtbane på Hasle-Lørens topplag i 3. divisjon.

Ingen reaksjoner

Daniel Hamnes har flere år i ungdomsavdelingen i Skeid bak seg, og allerede som 19-åring spilte han i 1. divisjon for Manglerud Star. Deretter gikk turen innom GBK, før han kom til Hasle-Løren for tre år siden.

– Fotball har alltid vært en hobby og betyr veldig mye for meg. Det er moro, sier Hamnes.

Se hva Daniel Hamnes skriver om fotballkarrieren sin på bloggen hans her!

I fotballmiljøet skulle man kanskje tro deltakelse i en reality-serie som Paradise Hotel ville gi reaksjoner ute på banen, men det har Hamnes merket lite til foreløpig.

– Jeg hadde regnet med å få noen bemerkninger eller noen ekstra tøffe taklinger, men det har ikke vært noe av det ennå, sier Daniel Hamnes.

Han er likevel spent på om det kanskje kommer noen i tiden framover.

– Fotballskoene mine begynner å bli ganske slitte nå, så jeg må bytte dem ut. De nye er hvite og rosa, så da kan det nok hende jeg får noen reaksjoner da, smiler Hamnes.

– Men hvis det kommer noen tøffe taklinger, får jeg bare ta igjen, da.

Fortet på Løren

Etter å ha dominert andreomgangen mot eliteserielaget Sandefjord på imponerende vis, ser Daniel Hamnes lyst på sesongen videre for Hasle-Løren.

– Vi er a poeng med Grorud i toppen av tabellen og har et mål om å være der oppe videre, sier Hamnes.

Etter en skuffende 1-1-kamp mot Vestli helga før cupkampen, ble det seier 4-2 mot Huk nå sist helg.

– Alle lag kan snuble i ny og ne, så vi må bare fortsette å stå på, sier Hamnes.

Han mener Hasle-Løren har et godt våpen i sin styrke hjemme på Lørenbanen. Tapet mot Sandefjord i cupen er et av svært få tap Hamnes har opplevd på hjemmebane i sine tre år i klubben.

– Da Åge Hareide var landslagstrener, snakket han om å gjøre Ullevaal til et fort. Men han får komme hit og se i stedet, for dette er fortet vårt, sier Daniel Hamnes.

Se flere bilder fra cupkampen Hasle-Løren - Sandefjord her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Bjerke

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag