RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant "hvitt pulver" i melkespann

En barnefamilie på påske-tur i Hvervenbukta kom uforvarende over narkotika for flere millioner kroner. Nå er politiet veldig interessert i spor som kan føre dem til oppklaring.

Hvervenbukta: Politiet fikk i påsken et av sine virkelig store narkotikabeslag nærmest i fanget etter at en barnefamilie hadde gjort et svært spesielt funn i Hvervenbukta. Familiens jentunge oppdaget nemlig to delvis nedgravde melkespann. Og da det ble oppdaget at de inneholdt et hvitt pulver, ble politiet kontaktet.

Metamfetamin

Det ble ganske raskt slått fast at det hvite pulveret var metamfetamin, et narkotisk stoff som er nær beslektet med amfetamin, men langt sterkere og regnes som mye farligere og sterkt avhengighetsskapende. Det kan både sniffes, røykes og injiseres med sprøyte.

Veiing fortalte at funnet var på hele 11 kg, og omsatt på markedet skal det i flere tusen brukerdoser ha en verdi på flere millioner kroner.

Tips

Politiet hadde håpet å holde denne saken ute av offentlig fokus en stund i håp om at spaning kunne føre dem frem til dem som står bak det store narkotikapartiet. Men etter at et hadde gått litt tid, og det ble tynt med spor, går politiet nå ut med anmodning til folk som kan ha sett noe som vil hjelpe dem i etterforskningen. Spannene ble altså funnet 1. påskedag og lå delvis nedgravd ved turstien ved parkeringsplassen til Hvervenbukta. Politiet er interessert i alle observasjoner som er gjort ved dette stedet både før påske og i ettertid. Håpet er at mange turgåere i området kan ha registret noe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere