RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant bil full av smuglervarer


Manglerud-politiet stoppet bilister med både bilen og kroppen full av alkohol denne helgen.
Manglerud-politiet stoppet bilister med både bilen og kroppen full av alkohol denne helgen. Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen
Manglerud-politiet har hatt hendene fulle med både festglad ungdom og smuglere i helgen. Les loggen her!

Fant bil med øl, brennevin og tobakk

NORDSTRAND: Politiet kom fredag ettermiddag over en bil i Nordstrandsveien nedenfor Sæter. Da de begynte å undersøke den, fant de ut at den inneholdt «nytelsesvarer» av en slik mengde at det raskt ble klart at det var snakk om smuglervarer. Omkring 1000 liter øl, 500 liter brennevin og 50 pakker med røyk.

Eier av bilen ble kontaktet, men han forklaret at bilen ikke hadde vært i bruk på en god stund, og han ga uttrykk for at han ikke hadde kjennskap til dens innhold. Men mannen i slutten av 40-årene har nå en anmeldelse hengende på seg, og får en vanskelig oppgave å forklare hvorfor bilen hans inneholde smuglergods av en slik mengde.

Hadde promille, men ikke førerkort

SKULLERUD: Politiet stoppet sent fredag kveld en bil på E6 ved Skullerud. Kjøringen tilsa at det var grunn til å undersøke for promillekjøring, og det ble bekreftet. Videre forsøkte den 20 år gamle mannen å vise et førerkort som ikke tilhørte han.

Han ble kjørt sentralarresten. Nå har han en anmeldelse på seg for promillekjøring, kjøring uten gyldig førerkort og forsøk på å oppgi falsk personalia.

 

Stoppet stor ungdomsfest

ABILDSØ: Natt til lørdag syntes naboer en fest i Agronomveien på Abildsø ble litt for støyende og ba politiet om å aksjonere. Det tok litt tid å få ro for det var mange der. Politiet kan ikke oppgi eksakt antall, men betegner det som «veldig mange».

Ikke alle festdeltagerne var like begeistret for at politiet avsluttet festen, og lot sin aggresjon gå ut over en tjenestebil.

 

Slo løs tenner

ULSRUD: Utpå morgenkvisten lørdag fikk politiet melding om ordensforstyrrelser i Mikkel Revs vei på Ulsrud. Det viste seg at en 18 år gammel gutt hadde slått til en jente. Sistnevnte fikk løse tenner og måtte til legevakten. Gjerningsmannen ble tatt med til sentralarresten.

 

Brukte skrutrekker i slåsskamp

HELLERUD: En person fikk kutt i en arm etter en slåsskamp på Hellerud T-banestasjon lørdag morgen. Våpenet var en skrutrekker. Gjerningsmannen (36 år) ble pågrepet på perrongen og kjørt sentralarresten.

 

Stjal verktøy for flere hundre tusen

MANGLERUD:  En mann ringte  lørdag formiddag til politiet og fortalte at han hadde hatt innbrudd i bilen sin. Dette var en håndverkerbil med mye verktøy. I første omgang ble det oppgitt at det var stjålet for flere hundre tusen kroner. Forholdet er anmeldt, og det etterforskes nå av politiet som er svært interessert i eventuelle vitneopplysninger.

 

Kjørte med god promille

RYEN/ÅSLAND:  Lørdag kveld meldte en bilfører at han lå bak en bil hvor det var mistanke om at fører ikke var edru. Bilen hadde flere ganger nesten vært borti betongveggen på Ryen, og det gikk ”uryddig” utover E6.

Bilen ble stoppet ved bygrensen. Den 36 år gamle føreren viste seg å være godt beruset, og han ble kjørt sentralarresten.

 

Godt berusede 14-17-åringer

NORDSTRAND: Natt til søndag fikk politiet melding om ordensforstyrrelser i en bolig nederst i Nordstrandveien. Her viste det seg å være ungdomsfest, og  gutten som holdt festen, var blitt slått til.

Politiet avsluttet raskt arrangementet, og noterte seg navn på en del av festdeltagerne som var i 14-17-årsalderen og godt beruset. De vil bli fulgt opp av forebyggende avdeling.

 

Påkjørt bakfra

BJØRNDAL: Søndag ettermiddag ble det meldt om trafikkuhell i Slimeveien på Bjørndal ved REMA 1000. Ingen personskader i uhellet som ble registrert som påkjørsel bakfra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere