*Nettavisen* Nyheter.

Fant bil full av tyvegods

Politi fra Manglerud kunne søndag formiddag ta seg inn i en garasje på Lambertseter, og der fant de en bil full av tyvegods. Dette stammet fra en byggeplass i Solveien.

Spor å jobbe etter og godt politiarbeid resulterte i at en bil full av tyvegods ble funnet i en en garasje på Lambertseter søndag formiddag.

NORDSTRAND/LAMBERTSETER:Lørdag begynte Manglerud-politiet å nøste på en tyveri-sak. Fra en byggetomt Solveien (Conrad Svendsen-senteret) var det stjålet en del gods. Spor førte etter hvert til at en person ble pågrepet, og søndag formiddag tok politiet seg inn i en garasje i Avstikkeren på Lambertseter. Der fant de en eldre, rød Volvo stasjonsvogn fullstappet av varer som det raskt kunne konkluderes med at stammet fra Solveien dagen før.

Politiet hadde ikke rukket å gå gjennom bilens og garasjens innhold da Nordstrands Blad var på stedet, men to betjenter fra Manglerud politistasjon kunne fortelle at det var tyvegods for betydelig beløp. Garasjen bar preg av at den var brukt til mer enn å huse den eldre bilen. Gods av forskjellige slag sto stablet langs veggene.

- Forhåpentligvis kan det virke litt preventivt å få ut at vi kan følge spor både til tyvegods og å få pågrepet gjerningsmenn, sier politibetjent Erik Vaktel fra Manglerud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.