RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant bil full av tyvegods


Politi fra Manglerud kunne søndag formiddag ta seg inn i en garasje på Lambertseter, og der fant de en bil full av tyvegods. Dette stammet fra en byggeplass i Solveien.
Politi fra Manglerud kunne søndag formiddag ta seg inn i en garasje på Lambertseter, og der fant de en bil full av tyvegods. Dette stammet fra en byggeplass i Solveien.
Spor å jobbe etter og godt politiarbeid resulterte i at en bil full av tyvegods ble funnet i en en garasje på Lambertseter søndag formiddag.

NORDSTRAND/LAMBERTSETER:Lørdag begynte Manglerud-politiet å nøste på en tyveri-sak. Fra en byggetomt Solveien (Conrad Svendsen-senteret) var det stjålet en del gods. Spor førte etter hvert til at en person ble pågrepet, og søndag formiddag tok politiet seg inn i en garasje i Avstikkeren på Lambertseter. Der fant de en eldre, rød Volvo stasjonsvogn fullstappet av varer som det raskt kunne konkluderes med at stammet fra Solveien dagen før.

Politiet hadde ikke rukket å gå gjennom bilens og garasjens innhold da Nordstrands Blad var på stedet, men to betjenter fra Manglerud politistasjon kunne fortelle at det var tyvegods for betydelig beløp. Garasjen bar preg av at den var brukt til mer enn å huse den eldre bilen. Gods av forskjellige slag sto stablet langs veggene.

- Forhåpentligvis kan det virke litt preventivt å få ut at vi kan følge spor både til tyvegods og å få pågrepet gjerningsmenn, sier politibetjent Erik Vaktel fra Manglerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere