RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant død katt på trappa til Nav


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En død katt på trappa til Nav, unge brustyver og to øltyver som på ingen måte trengte mer øl. Her er politiloggen fra Manglerud politistasjon.

Varmekabler skapte ulmebrann

NORDSTRAND: Halv sju lørdag morgen fikk politiet melding om brann i en enebolig i Nordstrandveien. Da politiet og brannvesenet kom til stedet viste det seg at det var klær til tørk på badegulvet som faktisk hadde ulmet og skapt en del røyk.

– Sannsynligvis har termostaten på badegulvet vært ødelagt slik at gulvet ble veldig varmt, sier stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon.

Det var en beboer i huset og han kom seg ut av huset på egen hånd og ble ikke skadd.

Tok brustyver på Norway Cup

EKEBERG: De var nok tørste, de tre 17 år gamle guttene som ble stanset av en vekter ved et av salgsteltene på Norway Cup på Ekebergsletta halv sju lørdag morgen. De tre hadde tatt seg inn i teltet og forsynt seg med brus. Politiet ble tilkalt. De snakket med guttene på stedet og ringte foreldrene deres for å informere om brustyveriet. Vekteren anmelder forholdet i ettertid. De tre guttene er fra Oslo, men var ikke deltagere på Norway Cup.

Fant død katt på trappa til Nav

HOMLIA: Halv elleve mandag kveld fikk politiet melding fra en person som hadde gått forbi Nav på Holmlia. På trappa utenfor lokalet lå det en død katt. Katten var ille tilredt og politiet dro til stedet og tok med seg restene til Veterinærhøgskolen. Politiet vet ikke noe mer om hva som har skjedd, men tror kanskje katten kan ha blitt påkjørt.

Vogntog i brann på E6

RYEN: Halv seks tirsdag ettermiddag begynte et vogntog å brenne i sydgående felt på E6 ved avkjøringen til Sandstuveien. Føreren forsøkte å slukke brannen med et pulverapparat og fikk etter litt bistand fra brannvesenet. Vogntoget var såpass brent i motoren at det måtte taues bort etterpå.

Kolliderte i bro

NORDSTRAND: En latvisk lastebilsjåfør fikk en brå stopp på turen sin da han på vei opp Nordstrandveien kolliderte med jernbanebroen. Dette skjedde tirsdag rundt klokken 18.30. Politiet kom til og bisto med å dirigere trafikken som raskt hopet seg opp slik at lastebilsjåføren fikk rygget bilen ut fra broen. Sjåføren fikk en advarsel fra politiet og kunne kjøre videre etterpå.

Litt for fulle øltyver

LOFSRUD: De trengte nok egentlig ikke mer øl, de to svært berusede karene som ved 21-tiden tirsdag oppsøkte Kiwi på Lofsrud for å stjele øl. De forsynte seg med øl for rundt 600 kroner, men ble raskt avslørt av betjeningen i butikken. Politiet ble tilkalt og bortviste dem fra området. Butikken anmelder dem i ettertid for tyveriet.

Tente bål i skolegården

MORTENSRUD: Like før midnatt til onsdag fikk politiet en telefon fra en person på Mortensrud som hadde oppdaget flere ungdommer som tente et bål i skolegården på Mortensrud skole. Han hadde forsøkt å snakke til ungdommene, men de stakk fra stedet. Melder hadde selv slukket bålet. Da politiet kom til stedet var det bare rester av bålet og ingen ungdommer å finne.

Les også:

Siste nytt fra Oslopolitiets Twitter-logg her

Omreisende bande stjal ni sykler

Mor og sønn på sykkel påkjørt av bil på Abildsø

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere