RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Fant fremmed mann i hytta

En mann hadde klippet hengelåsen og tatt seg til rette i en hytte i Fiskvollbukta. Les mer om noe av det politiet har bedrevet uka med.

Ubuden gjest på hytte

FISKVOLLBUKTA: Onsdag klokken 10.06 fikk politiet melding fra en hytteeier i Fiskvollbukta. – Hytteeieren skulle sjekke hytta og fant døren brutt opp og et par fremmede sko i gangen. De var bekymret for at det var uønskede personer i hytta, sier politiførstebetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Politiet tok seg inn i hytta og fant en person der. Personen ble pågrepet, men kunne ikke fremvise noen ID-papirer. Han ble derfor kjørt i sentralarresten.

Fant et kilo marihuana

OPPSAL: Klokken 14.30 onsdag fikk politiet telefon fra en melder som observerte kjøp/salg av narkotika på Oppsal. Politiet rykket ut og pågrep selgeren, en mann i slutten av 20-årene. Mannen hadde en mindre mengde narkotika på seg og nektet å oppgi hvor han bodde. Han ble derfor kjørt i sentralarresten. Etter hvert fant politiet ut hvor på Oppsal mannen bodde og ransaket senere på kvelden adressen. Her fant de ytterligere en kilo marihuana. I forbindelse med ransakingen ble enda en mann i slutten av 20-årene pågrepet.

Tatt med narkotika

BOGERUD: En 24 år gammel mann ble onsdag klokken 19.21 stanset og kontrollert av en politipatrulje ved Bogerud T-banestasjon. Politiet fant en mindre mengde narkotika på mannen. Han er nå anmeldt for forholdet og ble dimittert fra stedet.

Røykte marihuana

EKEBERG: Torsdag klokken 18.16 kom en politipatrulje over to karer på 22 år som satt og røykte marihuana ved Ekeberghallen. Guttene ble anmeldt for forholdet og dimittert fra stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest