*Nettavisen* Nyheter.

Fant tyvegods utenfor døren

  Foto: Illustrasjonsfoto

Politiet har de siste dagene fått flere innbruddsmeldinger. Ikke over alt har tyvene fått noe med seg.

HØYENHALL: Onsdag kveld gikk innbruddsalarmen i en bolig i Kildals vei på Høyenhall. Da politiet kom til stedet, var en verandadør brutt opp.

Tyven har nok blitt skremt, for en del verdigjenstander lå igjen rett utenfor døren. Et smykkeskrin og en laptop var imidlertid borte.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Innbrudd i bedrift

KLEMETSRUD: Mandag morgen ble det meldt om at det i løpet av helgen hadde vært innbrudd i bedriften Bodrift i Enebakkveien på Klemetsrud. En rute var knust og tyven hadde fått med seg verktøy.

Tok seg inn med brekkjern

BRYN: Brekkjern hadde vært redskapen en person brukt mandag kveld for å komme seg inn i en bolig i Fagerlia på Bryn. Vedkommende hadde nok blitt skremt av alarmen, for ingen ting var blitt borte.

Hørte alarmen

SØNDRE SKØYEN: En person meldte mandag kveld at han hørte alarm fra et hus i Dalbakkveien på Søndre Skøyen. Politiet kunne konstatere at en bakdør var brutt opp, men det hadde blitt med forsøket på å komme inn.

Nabo så åpen dør

MORTENSRUD: En person registrerte onsdag morgen at døren i nabohuset sto åpen. Politiet kunne registrere at det hadde vært innbrudd i leiligheten mens eier var bortreist. De sikret huset.

Kjørte i kollektivfeltet

MOSSEVEIEN: Mandag morgen stoppet politiet en bil som kjørte i kollektivfeltet ved Kongshavn. Det endte bare med et forenklet forelegg, men en dyr erfaring om at det ikke lønner seg å snike i morgennrushet.

Stjal bankkort i garderobe

BØLER: Mandag kveld ble en 16-17 år gammel gutt overrasket mens han forsøkte å finne verdisaker i en garderobe i Bøler idrettshall. Jenter som oppdaget han, satte etter han da han stakk av, men de måtte gi seg da han truet med å gi dem juling. Han fikk med seg et bankkort.

Ødela seg under hærverk

HOLMLIA: Beboere i en blokk i Lusetjernveien på Holmlia varslet natt til tirsdag om bråk i oppgangen. Politiet kom til og pågrep en 54 år gammel mann som hadde knust en dør. Han ble først kjørt til legevakten for han hadde ødelagt seg noe under hærverket. Deretter gikk veien til sentralarresten. Mannen må også stå til rette for biltyveri.

Bråkte i butikken

HOLMLIA: Tirsdag ettermiddag ba Joker-butikken i Hallagerbakken på Holmlia om politiets hjelp. De hadde to 18 år gamle gutter i lokalet som oppførte seg både bråkete og truende. De var borte da politiet kom, men det er gitt såpass gode opplysninger at politiet mener de skal kunne fange dem inn.

Hadde over to tonn på henger

ABILDSØ: Tirsdag ettermiddag stoppet politiet en bil med henger i Lambertseterveien ved Abildsø. Hengeren var fylt med impregnerte materialer, og var tydelig overlastet. Dette ble bekreftet ved vektkontroll. Over to tonn slo viseren ut på mens tillatt last var 750 kilo. Dermed forsvant den 32 år gamle sjåførens førerkort.

Bilbrann på bensinstasjon

RYEN: Sent tirsdag kveld ble det meldt om at det brant i en bil på Esso-stasjonen på Ryen. Innen nødetatene kom frem, var ”dramatikken” over. Det hadde bare vært varmegang i ledninger i bagasjerommet.

For varmt i bakerovn

HOLTET: Onsdag morgen ble det meldt om brann hos Jacobs på Holtet. Innen brannvesen og politi kom frem, hadde betjeningen slukket. Årsaken til den lille brannen, som var over på drøye ti minutter, var at det hadde blitt for varmt i en bakerovn.

Holdt ikke vikeplikten

FISKEVOLLEN: Reglene er helt klare for hvem som har forkjørsrett i en rundkjøring. En 77 år gammel mann mistet førerkortet for ikke å ha overholdt vikeplikten i en slik onsdag kveld. Dette skjedde helt nederst i Herregårdsveien/Ljabrudiagonalen, og dermed smalt det. Ingen personskader, men begge bilene måtte ha Viking-hjelp for å komme seg til verkstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag