RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Furuset : Bibliotekar Siri Thurmann-moe(t.v), prosjektleder Daniel Andreas Hansen og bibiliotekar Marte Brochmann.
Furuset : Bibliotekar Siri Thurmann-moe(t.v), prosjektleder Daniel Andreas Hansen og bibiliotekar Marte Brochmann.

Fantasiens junkbox

På oppfordring fra bydel Alna kontaktet kaospilot,Daniel Andreas Hansen, Furuset bibliotek. Resultatet av det innovative møte er å se på Furuset bibliotek.

Furuset: Da Lokalavisen Groruddalen tidligere skrev om Junkbox-prosjektet på Ellingsrud fritidsklubb uttrykte prosjektleder Daniel Andreas Hansen et håp om at ideen ville spreseg til hele Groruddalen. Nå har junkbox-prosjektet kommet seg et steg nærmere.

Biblioteket neste stopp

I begynnelsen av november kommer Ellingsrudfritidskklubb til å starte et junkbox workshop for ungdom mellom 13 og 17 år. Det ferdige resultatet kommer til å bli en permanent del av interiøret på Furuset bibliotek, forteller prosjektleder Hansen.
Vi har fått ganske frie rammer fra biblioteket på det vi skal lage, med eneste krav om at det ikke skal bråke mye, sier Hansen smilende.

Fantasiensverden

Vi er veldig glade for at Hansen tok kontakt med oss. Det er flott at det er et ungdomsprosjekt og vi håper at det vil føre til at ungdommene får et eierforhold til det, sier Bibliotekarene på Furuset bibliotek Marte Brochmann og Siri Thurmann.
Vi er åpent til hvordan juboxen skal bli seende ut, men vi ser for oss at innholdet har noe med biblioteket å gjøre. Vi har snakket om ordet fantasi og det kan være stikkordet for ungdommenes idémyldring,sforteller Brochmann.
Hvor på biblioteket det ferdige junkboxen kommer til å bli plassert er det enda ikke helt bestemt, men det skal ikke gjemmes bort i en krok og skal være til glede for både barn og voksne
Vi har fått ganske frie rammer fra biblioteket på det vi skal lage
Daniel Andreas Hansen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere