RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk duo


Tytti Joronen (t.h.) og Lisbeth Pettersen scoret til sammen 8 mål mot Freidig.
Tytti Joronen (t.h.) og Lisbeth Pettersen scoret til sammen 8 mål mot Freidig.
Holmlia vant med formidable 16-1 over Freidig sist lørdag og spesielt radarparet Tytti Joronen og Lisbeth Pettersen vartet opp med spill av meget høy klasse.

Holmlia: Hjemmelaget Holmlia satte tidlig standarden med et forrykende tempo og levnet ikke stakkars Freidig noe annet en halvsjanser og et trøstemål fire minutter kampslutt.

Før den tid bevitnet vi en maktdemonstrasjon av de sjeldne, og særlig spesielt var det at Holmlia aldri slakket av på tempoet, men regelrett pøste på med offensiv og herlig innebandy, godt krydret med flotte scoringer etter et utall med kjappe angrepskombinasjoner.

Kampens store profiler

På et lag som Holmlia finnes det særdeles mange gode spillere, men vi kommer ikke utenom å trekke frem Lisbeth Pettersen og Tytti Joronen som kampens største profiler. Sistnevnte scoret hele fem mål og la opp til to, og hovedpersonen selv strålte som en sol etter oppgjøret.

I dag spilte vi virkelig bra og gjorde jobben vår. Hele laget sto på i samtlige minutter og vi fikk vist at vi er i storform. Det beste er vel at vi klarer å opprettholde et stort tempo gjennom hele kampen og at vi hele tiden har stor tro på egne ferdigheter, forklarte Joronen til Nordstrands Blad.

Hva synes du om egne prestasjoner mot Freidig?

Jeg er godt fornøyd etter en slik kamp. Kan ikke huske sist jeg scoret fem mål, men vil her gi ros til mine gode lagvenninner. Lisbet Pettersen, Yvonne Ming og jeg har virkelig funnet tonen, noe som gjør det enklere å spille godt. Når samtidig backene våres også gjør en fantastisk jobb, ja da fungerer det hele optimalt, avsluttet kampens toppscorer Tytti Joronen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere