RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk fritidsklubb

Jeg er så glad og stolt over å bo i bydelen som huser Hammersborg fritidsklubb! I en tid da det stadig klages over de kommunale tilbud er det på tide at noen trekker frem hvilket fantastisk tilbud fritidsklubben er. I går var vi gjester under UKM (ungdommens kulturmønstring) i bydelen vår. Her fikk vi se hvilket blomstrende kulturliv klubben gir grobunn for hos barn og ungdom. Hele spekteret fra sirkusakrobatikk og kor til punke-band og selvforsvar. Det er så man blir varm og stolt i hjertet av å se den livgivende energi og kreativitet som får blomstre her!

Klubben tilbyr et hav av aktiviteter så som bandøving, bordtennis, rusfrie treffkvelder og mye annet for bydelens unge. Her er det tilbud om aktiviteter, leksehjelp, billig og sunn mat og turer til nær og fjern. Og her treffes unge på tvers av skoletilhørighet fra hele bydelen. Ikke koster det mye penger for medlemmene og det hele er i regi av en stab med trygge, engasjerte og dyktige fritidsledere. Thelle har nå gitt seg etter mange år - men det å ha en så engasjert pensjonist som kan videreformidle historie og kultur fra tidligere tider og knytte bånd mellom gammel og ung var helt unikt for klubben.

En stor honnør til bydelen som drifter klubben, til Hammersborg fritidsklubb selv, til Runa, JonJon, Emina og alle de andre som driver klubben - og ikke minst til alle de herlige kreative barn og ungdommer som er selve kjernen i klubben! Det er slike tilbud som gjør det godt å vokse opp i Oslo sentrum.Christina Hoelstad

- mor til to aktive brukere av Hammer's"

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere