RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastiske Fredrik Hoff Eriksen avgjorde igjen


Tunet og Høyenhall bryter ut i jubel etter at Hoff Eriksen har satt inn 4-3 åtte sekunder før slutt.
Tunet og Høyenhall bryter ut i jubel etter at Hoff Eriksen har satt inn 4-3 åtte sekunder før slutt. Foto: Foto: Jonas Wikborg
Hoff Eriksen ble igjen den store helten da han avgjorde til 4-3 åtte sekunder før slutt i semifinalen mot Fjerdingby.

HØYENHALL: Nesten 300 mennesker bryter ut i jubel. Tunets Fredrik Hoff Eriksen har gjort det igjen, avgjort en kamp i favør de lilla fra Høyenhall. Og det med kun 8 sekunder igjen på tavla.

Et magisk mål

– Det er sånn sluttspill skal være. Spenning til siste slutt, og det var moro at vi fikk uttelling for taktikken på slutten, sier trener André Sveen.

Matchvinner Hoff Eriksen smiler bredt samtidig som han omringes av presse og personer med gratulasjoner.

– Det var magisk å se den gå inn, og veldig viktig å avgjøre når det gjelder, sier Hoff Eriksen, som tidligere har spilt for søndagens motstanderlag Fjerdingby.

LES OGSÅ: Her scoret Hoff Eriksen 5 mål i én kamp.

Kjedelig førsteperiode

Og selv om kampen skulle utvikle seg til å bli en rysare, var kampens første periode langt fra noe fyrverkeri, og begge lagene sto lavt.

– Det må være den kjedeligste perioden i semifinalene noensinne. Fjerdingby er et lag som spiller på andres feil, og det var en stillingskrig de første 20 minuttene, sier Tunet-trener André Sveen.

Syndebukk

Men i andre periode løsnet det for begge lag, og i løpet av de første fire minuttene var det scoret tre mål, to til Tunet, og ett til Fjerdingby. Og det ble også ampert, blant annet da Fjerdingbys Eivind Bjørnseth ble tildelt en fem minutters utvisning. Men Tunet, som hadde sjansen til å virkelig dra i fra, klarer bare å score ett, og får dessuten en utvist selv på slutten.

– Vi klarer ikke å utnytte overtallene våre bra nok i dag, men vi setter jo en i det siste som avgjør kampen, sier Sveen.

Og da var det igjen Bjørnseth som satt utvist, denne gang for høy kølle. Og nå tok Tunet vare på sjansen, og vant med det den første semifinalen i best av fem-serien.

LES OGSÅ: Slik ble Tunet klare for semifinale.

Mange gode på laget

– Nå må vi fortsette med den samme innsatsen og gutsen vi spilte med i dag. Vi vinner på at vi holder oss til spillplanen vår, står ut kampen og at vi har marginene med oss. Det er det som kommer til å avgjøre kampene mot Fjerdingby, og det må vi også terpe på fremover mot neste semifinale, sier Sveen.

Og da er det på ny forventet at Fredrik Hoff Eriksen står fram, og Sveen nevner han samt Rognlien og Krille (keeper Christer Rönnmark, journ.anm.) som personene han forventer skal gå foran som eksempler.

– Men i dag var det flere som også imponerte, blant andre Henrik Fredriksen og David Svensson. Det er morsom å se, sier treneren.

Tunets Amir Chehrehnegar ble kåret til banes beste av en lokal jury. Semifinalekamp nummer to spilles på onsdag klokken 20.00 i Marikollhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere