RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får halv million fra bydelen


Alexander Bendiksen, Carl Oscar Pedersen og OLe Johan Aas gjør sitt for å få helårsbane. Foto: Vidar Bakken
Alexander Bendiksen, Carl Oscar Pedersen og OLe Johan Aas gjør sitt for å få helårsbane. Foto: Vidar Bakken
Bydel Ullern bidrar med 500 000 kroner til undervarme på ny kunstgressbane, men Ullern IF trenger mer pengestøtte fra nærmiljøet.

ULLERN: – Fotball favner mange og bredt. Bydelen vil hjelpe til slik at det kan bli en helårsbane her, sier leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen (H).

Bystyret har bevilget penger til ny kunstgressmatte. Ullern idrettsforening vil at dette skal bli et helårstilbud til de mer enn 1000 aktive medlemmene i fotballgruppa. Da må det undervarme til, som er budsjettert til cirka 3 millioner kroner. Klubben har en egenkapital på en million kroner.

LES OGSÅ: Kunstgress på budsjettet i rådhuset

Forebyggende

– Vårt bidrag vil hjelpe til å få fortgang i prosessen. Vi ser på dette som en viktig del av et forebyggende arbeid mot rus. Som mange er kjent med sliter mange ungdommer i bydelen med rusproblemer. Idrett som favner mange unge mennesker har alltid vært viktig og riktig å støtte i en bydel som ikke har altfor mange tilbud, sier Pedersen.

– Lysår fremover

Trenerne Alexander Bendiksen og Ole Johan Aas i Ullern fotball vet å sette pris på bydelens bidrag.

– Vi er selvfølgelig superfornøyde. Det er et fantastisk bidrag mot realisering av undervarme på den nye banen, sier Bendiksen.

– Å få helårsbane her vil bringe klubben lysår fremover. I dag må vi leie baner til store summer i vintersesongen for å få noe tilbud til spillerne, sier Aas.

Andelslag

Ullern fotball har satt i gang kronerulling gjennom å selge andeler til banen som skal stå ferdig innen 15. oktober.

– Vi trenger rask støtte fra privatpersoner og næringsliv, hvor vi selger andeler til privatpersoner for 500 kroner og for 2 500 kroner til bedrifter. Hittil har vi fått inn 80 000 kroner, sier Bendiksen.
 

Mer om dette på prosjekt-helaarsbane.no

LES OGSÅ:

Ullernbanen skal videreføres

Ullernbanen reddet i siste øyeblikk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere