*Nettavisen* Nyheter.

Får skjenkebevilling

Bydelsutvalget sier enstemmig ja til at Tante Sophies Hus får skjenkebevilling.

HOLTET: Jacobs reåpnet i begynnelsen av februar sin egen kafé i det hvitmalte «kakehuset» som er bygget inn i butikken.

På menyen står både smørbrød, lunsjretter og middag laget på eget kjøkken.

– Vi synes det er hyggelig å kunne tilby gjestene våre godt drikke til maten vi lager. Derfor har vi søkt om skjenkebevilling, sier Terje Gjervang, daglig leder hos Jacobs
.

Lokalpolitikerne sa seg enig i bydelsdirektørens uttalelse om at det er et beskjedent antall serveringssteder med skjenkebevilling i bydelen, og at man derfor anbefaler at Tante Sophies Hus gis en sådan.

Grense for skjenketid ute er satt til klokken 21.30, og grense for åpningstid ute er klokken 22.00. Tilsvarende tider for inneservering er satt til klokken 00.30 og 01.00.

– Vi ser ikke for oss et kveldsåpent spisested utover butikkens åpningstid, og vi har ingen planer om å utvide lokalene, sier Gjervang.

– Men fremtidige gjester skal få tilbud om alkohol til maten. For eksempel å kunne nyte et glass vin i solen på terrassen mot sør i 2. etasje. Her har vi seks sitteplasser, forteller han.


– Dessuten tenker vi på muligheten for lukkede selskap etter butikkens stengetid. I og med at fasilitetene er så spesielle, er det sikkert mange som kan tenke seg å benytte Tante Sophie Hus til selskap, mener Gjervang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag