RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får solid matching


Kom til kort: Espen Holbye Byfuglien og lagkameratene møtte solid motstand i sin åpningskamp i Norway Cup. Det endte med braktap for Oppsal-gutta.
Kom til kort: Espen Holbye Byfuglien og lagkameratene møtte solid motstand i sin åpningskamp i Norway Cup. Det endte med braktap for Oppsal-gutta.
Oppsal måtte tåle 13 baklengsmål mot et impon-erende godt albansk lag i går. Nå venter to solide norske lag i de neste kampene.

Ekeberg: Det ble tidlig kroken på døra mot The Door-Albania på Norway Cups åpningsdag, og med Molde og Lørenskog som motstandere i de neste kampene blir det garantert tøft også der for Oppsals 14-åringer.

Mens Molde har et skremmende navn, har Lørenskog enorme Norway Cup-tradisjoner og selv om det er andrelaget som er i Oppsals gruppe trenger ikke det bety noe. Ofte er det førstelaget som står som andrelag og Lørenskog som er Norges største rene fotballklubb har samtidig også nok spillere å ta av. Dermed kan Oppsal belage seg på en tøff turnering.

Det er en bra gruppe vi er kommet i, ja. Dette blir litt av en utfordring for oss, gliser Thomas Hansen som vikarierer som trener for laget under Norway Cup.

Vil videre

I likhet med flere lag i turneringen har også Oppsal stokket om med tanke på første- og andrelag. Hansens elever er normalt klubbens andrelag, men i Norway Cup står de oppført som førstelag.

Men selv om vi møter gode lag så håper vi å komme videre. Målet er en plass i b-sluttspillet. Da må vi ende som nummer tre i gruppa, forteller Hansen.

Kampen mot The Door-Albania ble en tung opplevelse for Oppsal.

Vi skulle forsøke å nekte dem rom, men det var ikke lett. Dette laget kommer nok langt i turneringen, mener Hansen som riktignok tror albanerne mangler det lille ekstra for å gå helt til topps.

Travelt for keeper-Liban

Oppsal-keeper Liban Abdi hadde en meget travel dag mellom stengene i gårsdagens kamp. Og selv om han måtte plukke 13 baller ut av buret, gjorde på ingen måte Abdi noen dårlig kamp. Flere ganger avverget han farlige sjanser fra motstanderen.

Jeg prøvde så godt jeg kunne, men det ble mange skudd på meg i denne kampen. Kjipt å starte turneringen på en sånn måte, synes Oppsals sisteskanse.

Allerede i dag får Oppsal mulighet til å revansjere braknederlaget. Da venter Lørenskog.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere