RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får Volleyball-bane


: Volleyballentusiast Ingar Johansen gleder seg til Solemskogen får egen bane.
: Volleyballentusiast Ingar Johansen gleder seg til Solemskogen får egen bane.
Nå har vi blitt enige om hvor volleyball-banen i Solemskogen skal ligge, forteller Ingar Johansen.

Solemskogen: Det er snart 3 år siden Solemskogen fikk tildelt 62.000 kroner fra Oslo kommune (Enhet for idrett og bad) til ny sandvolleyball-bane.

Det har vært litt frem og tilbake om hvor banen burde legges. Men nå har flertallet i vellet gjennom generalforsamling bestemt at banen skal legges ved fotballplassen, ved barnehagen og grendehuset, forteller beboer og velstyre-medlem Ingar Johansen.

Han og kona har begge vært aktive i Myrer Idrettslag som volleyball-spillere og ledere. Ingar har også vært leder av Oslo Volleyballkrets i 7 år. For noen år tilbake flyttet de til Solemskogen.

Vi fikk forespørsel fra noen andre beboere om det ikke gikk an å få laget en bane i nærmiljøet. Og nå er vi igang, sier Johansen.

Beløpet på 62.000,- vil nok ikke dekke alt ved etableringen av banen, og vi regner med rundt kroner 14.000 i egenandel fra vellet. Resten får vi nok til på dugnad, sier Johansen som håper på at banen kan være ferdig til bruk 17. mai i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere