RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fargerik skøytefest i sola

Familier fra hele nærområdet tok turen da det ble arrangert skøytekarneval i Høyenhallparken lørdag.

HØYENHALL: Det var Høyenhall barn og unge, en undergruppe av Høyenhall Vel, som sto for karnevalet. Som vanlig lot de 9. klassene ved Høyenhall skole ta seg av kafésalget. Overskuddet går direkte til klasseturene i høst.

- Vi har ikke ressurser til å drive kafeen, så det gir vi bort til skolen, smiler Guro Løkken i Høyenhall Barn og Unge.

Mer dugnad venter

Akkurat det har ikke Stine Wigestrand noe i mot. Hun er mamma til en av elevene, og er også med i turkomiteen. Nå håper hun på Sjoa-tur.

- Det er tre klasser fra skolen som skal ut å reise, og klassene har fått velge selv. To skal til Sjoa på raftingtur, mens den siste klassen skal helt til Firenze. 50 prosent av pengene til turen må inn gjennom dugnadsarbeid. Jeg regner med vi får inn 6-7000 kroner her i dag, sier Wigestrand.

Se bildeserie fra skøytekarnevalet her!

 

Brakk armen på isen

Banemester Ole Jørn Baklid innrømmer at det var utfordrende under forrige ukes kraftige snøvær, men at forholdene likevel var optimale under karnevalet.

- Vi begynte å sprøyte banen i slutten av november. Siden har vi sprøyta isen 243 ganger, så den er helt perfekt. Det er få baner her i området, og folk kommer langveisfra for å skøyte. Det er innmari moro, melder banemesteren.

Og at isen var glatt og fin, var det liten tvil om. Tolv år gamle Mailinn Gulbrandsen måtte nemlig traske rundt på isen i vanlige sko, etter at hun nylig falt der og slo seg stygt. Nå venter fire uker med venstre arm i gips.

- Jeg brakk armen på tirsdag. Derfor har jeg ikke skøyter på. Vi lekte politi og tyv, også tryna jeg bakover, forteller hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere