RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fargerikt marked

Østre Aker Husflidslag inviterte til vårmarked sist søndag.

Stovner: Stemningen var god blant de frammøtte på årets hittil varmeste dag. Arrangementet fant sted på Øvre Fossum Gård, som ligger idyllisk til på oversiden av Stovner senter. Østre Aker Husflidslag har 250 kreative sjeler i troppen og på søndag viste de stolt fram sine håndlagede verker. Vakre sølv- og trearbeider, keramikk og kreative strikkeprodukter var noe av det vi fikk se.
- Alt du ser er håndlaget. Det er høy kvalitet på produktene våre, men det er litt synd at ikke flere har møtt opp, sier lagets leder, Berit Blinderen, til Lokalavisen Groruddalen.

Lange tradisjoner

Østre Aker Husflidslag har eksistert i nesten 30 år, og ifølge Blinderen står de nå ovenfor et generasjonsskifte. Hun forteller at det blir viktig å føre de lange håndverkertradisjonene videre, men også at de er villige til å fornye seg.
- Vi ønsker alle groruddøler hjertelig velkommen hit til oss. Målet vårt er en dag å kunne starte et barnelag, og jeg har stor tro på at vi skal klare nettopp det, avslutter Berit Blinderen til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere