RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farlig langs Mosseveien


Farlig: Å sykle eller gå langs Mosseveien er forbundet med stor fare.
Farlig: Å sykle eller gå langs Mosseveien er forbundet med stor fare.
Å ferdes langs Mosseveien til fots eller på sykkel er å regne som risikosport. Nå ropes det på sikring.

Nordstrand: En ting er sikkert, og det er at ferdsel langs Mosseveien ikke er forsvarlig med dagens løsning. Fortauet på strekningen fra Ulvøya til Fiskevollen er så smalt og ikke vedlikeholdt. På en strekning er det heller ikke fortau i det hele tatt og linjen mellom fortau og veibanen er meget smal.

Dette sier Janne Wold i et brev til kommunen.

Fortauet på strekningen fra Ulvøya til Fiskevollen er så smalt og ikke vedlikeholdt. På en strekning er det heller ikke fortau i det hele tatt, og linjen mellom fortau og veibanen er meget smal, fortsetter hun. Det er bra at Mosseveien sikres mot utforkjøring, men hva med fotgjengere/syklister langs Mosseveien? Skal ikke deres sikkerhet ivaretas?

Samferdselsetaten introduserer hvert år aksjoner for tryggere skolevei og har i gang en "Klar Ferdig Gå" konkurranse på Oslos barneskoler. De vil ha barna ut av bilene.

Våre barn kan ikke delta fordi de har en så farlig skolevei hvor det ikke er forsvarlig å ferdes verken for små eller store, til bens eller på sykkel! Hva skal gjøres med dette?

Hvert år ved skolestart kommer det store ord om viktigheten av sikker skolevei. Vi får ikke hjelp til å legge forholdene til rette for våre barn slik at de kan gå til skolen. Det må være mulig å fatte vedtak om enkle tiltak som kan gi sikker ferdsel langs Mosseveien, avslutter Janne Wold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere