RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er ulykkene fordelt i Bydel Ullern. Den røde er dødsulykke, de grønne er alvorlige ulykker og de gule er lette ulykker. Ill: Samferdselsetaten
Slik er ulykkene fordelt i Bydel Ullern. Den røde er dødsulykke, de grønne er alvorlige ulykker og de gule er lette ulykker. Ill: Samferdselsetaten

Farlig på E18 og ved Røakrysset

Én person ble drept i trafikken i bydelene Ullern og Vestre Aker i 2008.

OSLO VEST: I 2008 er det registrert 936 ulykker av ulik alvorlighetsgrad (PPU) i Oslo, fordelt på 7 dødsulykker, 3 meget alvorlige ulykker, 62 alvorlige ulykker og 864 lette ulykker.

936 PPU er en nedgang på ca. 5 % fra 2007 hvor det ble registrert 989 PPU.

LIten nedgang

Dette er en nedgang på 3 dødsulykker fra 2007. Imidlertid kan det leses ut av figuren at det er store svingninger i dødsulykkene og det er derfor vanskelig å bruke dette tallet til å bedømme utviklingen innenfor en periode på 5-10 år. Men når vi ser på registrerte dødsulykker fra 1975 og fra til i dag kan vi se en reduksjon i antall dødsulykker, skriver Samferdselsetaten i sin rapport om trafikkulykker i Oslo i 2008.

Dødsulykke

I bydelene våre her i vest var det

to alvorlige ulykker i Vestre Aker, mens det i Ullern var én dødsulykke og fire alvorlige ulykker.

Dødsulykken skjedde 11. mars i fjor, da en gutt på et drøyt år omkommet i møte med en traktor i fotgjengerfeltet noen få meter fra trikkeovergangen på Hoff.

I Bydel Ullern kan vi se at svært mange av de lette ulykkene har skjedd på E18, mens det i Vestre Aker er en rekke ulykker både på Ringveien og ved Røakrysset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere