*Nettavisen* Nyheter.

Fartsfest for alle

MotoGP bytter realisme mot tilgjengelighet.

SPILLVERKET.NO: Det er kanskje greit at MotoGP prøver å vike litt ifra realiteten, fordi det gir spillet en litt bredere appell. Syklene hverken svinger eller akselererer spesielt realistisk, men dette gir bare en ellers bratt læringskurve en litt slakere start.

Kjøringen føles kompetativ, med fartsblur og motstandere som gang etter gang jafser etter plassen din i løpet. Én dårlig sving, og tre-fire stykker vil ha passert deg.

Her gjelder det å kjøre etter boka, og heldiggvis har de lagt opp til nettopp dette med en stiplet linje som går langs asfalten gjennom hele banen.

Les også vår test av World of Warcraft-hodesettet

Med splitscreen

På spillets flerspillerdel gleder det nok mange å finne splitscreen, noe som har vært nærmest fraværende i spill fra nyere tid. I tillegg finner vi også en flerspillerdel som utspiller seg over internett, hvor opp til 20 spillere kan delta samtidig.

Dessverre virker det som om miljøet rundt MotoGP ikke er spesielt stort. I samtlige spill jeg ble satt i, var det under ti spillere.

ANMELDELSE: Sonic & Sega All-Stars Racing (X360)

Veldig tilgjengelig

MotoGP ender opp som et spill jeg kan både like og mislike samtidig. Mens jeg forstår at noen spillmekanikker er der for å øke selve fornøyeligheten av spillet, er det vanskelig å se helt bort ifra at det er mye galt med hvordan syklene håndteres i forhold til virkeligheten.

Hvis du derimot ikke er spesielt interessert i realisme og racingfysikk, og heller vil ha et tilgjengelig motorsykkelspill, er nok dette noe for deg.

For de fleste vil det nok være bedre å investere i en av mange andre racingspill på markedet, men hvis du har et sykelig motorbehov så skal du ikke se bort ifra at MotoGP kan klare å stilne lysten din.

Les hele anmeldelsen av MotoGP 09/10 på Spillverket.no

Les også disse sakene:

TEST: Creative Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset

GUIDE: Disse spillene gleder vi oss til

NETTMØTE: Er det kult å jobbe med spill?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.