RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fartsglad Focus


PRØVEKJØRT: Ford Focus ST er en glimrende allrounder med kvaliteter både på bane og vei.
PRØVEKJØRT: Ford Focus ST er en glimrende allrounder med kvaliteter både på bane og vei.
Vi har prøvekjørt Ford Focus ST - en hissigpropp med 225 hk under panseret.

Statlige avgifter knyttet til hestekrefter og CO2 gjør GT-biler generelt dobbelt så dyre som folkevariantene. Men har du råd, tilbyr de nevnte bilene ytelser og kjøreglede i en helt annen divisjon enn standardbilene.

Vi fikk rallykjører John Haugland til å teste Ford Focus ST Vålerbanen - Norsk Trafikksenter. Her er hans dom:

Veldig grom å kjøre. Komfortabel, presis styring, stabil på veien, gode bremser og rolig i bevegelsene. Det er skikkelig krutt i motoren, med ordentlig fin lyd. Understyrer litt i langsomme svinger, men jeg liker denne bilen veldig godt.

Med 225 Volvo-gamp under panseret, som trekker fra 1000 omdreininger, lener du deg bare tilbake i bøttesetet, og lar momentet ordne resten. 0-100 km/t går unna på 7,5 sekunder.

Og tro ikke du må gi avkall på komfort. Ford Focus ST er et glimrende eksempel på nettopp det. Bilen er ikke stivere enn at komforten er akseptabel ved mer sindig kjøring enn på bane. En flott allrounder.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere