RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FARTSHUMPER I HOLMENVEIEN

Venstre har med beklagelse registrert at Samferdelsetaten i svar til beboere sier at det ikke foreligger planer om fartsdempere i Holmenveien og avviser muligheten av privatfinansierte humper.

Venstre vil ta dette opp i Bydelsutvalget i Vestre Aker ved Terje Bjøro og bystyret ved Guro Fjellanger. Vi har ingen tid å miste. Vi kan ikke godta en byråkratisk treghet.Venstre er bekymret for barnas sikkerhet, vi ser at bilistenes trafikkadferd er uforsvarlig. Vi får rapporter fra Låven Montessori Barnehage på Grimelund gård der ansatte og foreldre forviler. I tllegg skal det bygges barnehave for 100 barn i Holmenveien 19.

Beboerne opplever at med dagens fart er det fare for barna både når de går på tur , og når de trilles i vogn.

Det har også vært en betydelig utbygging i veien de siste år og i tilliggende vei Ekelyveien 1. Nåværende trafikk svekker også beboernes mulighet til adkomst til egen bolig.Venstre vil avvise Samferdselsetatens standpunkt om at Holmenveien har redusert mulighet for å få tildelt fartshumper som en følge av at Holmenveien er både utryknings- og busstrasé. I Dalsveien hvor buss 46 kjører er det fartshumper. Det finnes mange andre eksempler på veier i Oslo hvor det både er buss og fartshumper.Anette Coucheron

leder Vestre Aker Venstre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere