RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fatale minutter senket Skeid


Skeid må bare konstatere at Bergen Nord/Hovding fikk hull på byllen og scoret tre kjappe mål på under to minutter.
Skeid må bare konstatere at Bergen Nord/Hovding fikk hull på byllen og scoret tre kjappe mål på under to minutter. Foto: Foto: Thomas Granerød
Skeid spilte en meget god førsteomgang mot Bergen Nord/Hovding, men en fatal start på den andre omgangen spolerte muligheten for videre avansement.

EKEBERG: Skeid gjennomførte en solid førsteomgang og var fullt på høyde med favorittene fra Bergen, men etter hvilen fikk to skjebnesvangre minutter håpet om videre avansement en real knekk.

Hat-trick på to minutter

Etter kun tre minutter spilt av den andre omgangen satte gjestenes Sandra Nyland inn sitt første mål for ettermiddagen - to minutter senere hadde hun prestert å score ekte hat-trick, en prestasjon som naturlignok spolerte Skeid sine drømmer om en plass i semifinalen.

Ga aldri opp håpet

Da Helene Aastad åtte minutter senere punkterte kampen med sin 4-0 scoring var oppgjøret i realiteten sluttkjørt, men tapre Skeid-jenter skal ha kreditt for aldri å gi opp håpet, en egenskap trener Bjørn Haug virkelig vet å verdsette.

– Dette var et ærlig forsøk av jentene, men dessverre så ødela to minutter av kampen det hele for oss, men for å være helt ærlige så hadde ingen av oss trodd at vi skulle komme så langt i turneringen, medgir treneren.

– Veldig, veldig stolt av jentene

Østkantavisas utsendte la tidlig merke til den roen og harmonien som preget Skeid-laget. Helt fra oppvarmingen, til pausen og praten i etterkant av tapet bar preg av et lag som uansett resultat storkoser seg med idretten sin;

– Det er ikke så rart at jeg er veldig, veldig stolt av disse jentene. De synes selvfølgelig det er surt å tape som alle andre, men de har en egen evne til å også se lyst på et nederlag, forklarer Haug og fortsetter;

– De planla tross alt å gjøre det godt i et B-sluttspill her i Norway Cup, men endte i stedet opp med å sloss om en semifinaleplass i verdens største fotballturnering - ikke verst det, fortsetter meget sympatiske Bjørn Haug til Østkantavisa.

– Alle er velkomne til Skeid

Trener Bjørn Haug brenner virkelig for jentefotballen i Skeid, men får en bekymret rynke i pannen da vi spør om status på rekrutteringen av nye spillere.

– Vi sliter veldig med å få nok spillere til trening og til kamp. Her i dag hadde vi endelig to innbyttere for første gang under turneringen - så jeg vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle interesserte hjertelig velkomne til oss i Skeid, dere skal bli tatt godt vare på i denne klubben, avslutter Haug, som faktisk har en gullmedalje fra Norway Cup å se tilbake på som trener for Kolbotn. 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere