RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fattigdom til valgkampen


Flere politikere kommer til Youngstorget i morgen. ARKIVFOTO
Flere politikere kommer til Youngstorget i morgen. ARKIVFOTO
Fire forskjellige organisasjoner vil nå tvinge politikerne til å ta fattigdom på alvor. Dermed lager de sin egen høring.

YOUNGSTORGET: Velferdsalliansen, Kirkens Bymisjon Oslo, Samarbeidsforum mot fattigdom og Fellesorganisasjonen (FO) har gått sammen om å arrangere Fattigdomshøringen 2009. Organisasjonene vil sette fattigdommen i Norge på dagsordenen i årets valgkamp.

– Vi er lei av at partiene kun prater om fattigdom. Nå krever vi håndfaste forpliktelser av partiene som fører til endring for den enkelte, sier arrangørene på sin hjemmeside.

Fattigdomshøringen arrangeres i morgen, fredag, på Youngstorget, der et rikholdig program skal sette fattigdomen på den politiske dagsorden for alvor.

Blant annet kommer arbeids- og inkluderingsminister, Dag Terje Andersen, finansminister Kristin Halvorsen og partileder i Frp, Siv Jensen. Det blir også politisk debatt og kulturelle innslag. Arrangementet varer mellom klokka 10 og 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere