RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fattighuset får gratispass til Miniøya


Festivalsjef Linn Lunder (f.v,), Prontip Phromwong, frivillig ved Fattighuset og Fattighusets styreleder Liv Madsen gleder seg over gratisbilletter til Miniøya.
Festivalsjef Linn Lunder (f.v,), Prontip Phromwong, frivillig ved Fattighuset og Fattighusets styreleder Liv Madsen gleder seg over gratisbilletter til Miniøya. Foto: FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
En god tradisjon kan ikke gjentas for ofte. Også i år fikk Fattighuset gratisbilletter til årets Miniøya.

GRØNLAND: – Miniøya er en veldig bra festival for både voksne og barn. Hele familien kan ha det moro sammen, og det føles trygt å la barna ferdes rundt på festivalområdet alene, sier Prontip Phromwong fornøyd.

I samarbeid med Lokalavisene Oslo delte Miniøya i fjor ut 30 billetter til familier som er brukere av Fattighuset. Phromwong jobber for Fattighuset, og var blant dem som tok med seg hele familien til Miniøya i fjor. Hun kunne fortelle at helgen hadde vært en stor suksess for både store og små.

Gleden var derfor stor da Miniøyas festivalsjef Linn Lunder ønsket å gjenta suksessen og tok turen til fattighuset atter en gang for å dele ut billetter.

– Det er veldig mange brukere av fattighuset som har barn, og som ikke har mulighet til å ta med barna på ting som koster penger. Dette blir veldig spennende for dem å være med på, konstaterer styremedlem Liv Madsen.

Liv Lunder ble tydelig rørt da hun hørte om historiene der barnefamiler hadde deltatt på Miniøya i fjor.

– Vi håper at vi kan være med på å skape minner og opplevelser for barn og familer som ikke har det så lett. Da tenker jeg at gode minner blir ekstra vitkig, sier Lunder.

Årets Miniøya går av stabelen 28. og 29. mai.

Lokalavisene i Oslo vil være til stede med sin egen stand!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere