Favorittens fall

Kim Svebakken (15) fra OBK var favoritt i 53 kg-klassen, men hadde ikke dagen og dermed røyk kretsmesterskapet.

Skedsmo\ Groruddalen: Kim Svebakken gikk enkelt videre fra første kamp i helgens kretsmesterskap i Tærudhallen. Trener Kjell Karlsen er sikker på videre avansement.
Han går videre til finalen. Det er jeg ganske sikker på, sier Karlsen før kamp nummer 49, Kim Svebakken OBK mot Israpil Arskhanov Lørenskog BK. Vinneren er i finalen.

Avgjørende

Det er en tøff kamp. Kim får inn flere gode løft og tar stadig poeng, men Lørenskog-bryteren henger godt med. En tredje og avgjørende runde må til for å kåre vinneren ettersom guttene vinner hver sin runde og stillingen står 1-1. Kim bryter godt, men det ser ut til at han sliter litt med å få det avgjørende poenget, og begynner å stresse.
Kim er totalt overlegen. Men han hadde ikke dagen. Motstanderen tok grep som var på kanten av det som er lovlig, men sånn er det iblant. Han tapte på fall, det er sånn som skjer, sier trener Karlsen etter at det er klart at Lørenskog-bryteren går videre til finalen.

Skuffet

Kim selv er svært misfornøyd med tapet og går rett i garderoben.
Det er god læring å tape også. Jeg skjønner godt at han er skuffet, men det er en del av gamet. Bedre at det skjer nå enn i et større mesterskap, mener Karlsen. Om et par uker er det duket for Oslo Open på hjemmebane på Nordtvet. Der deltar de beste bryterne fra flere nasjoner i Europa. Karlsen mener at Kim, med flere fra OBK, har gode sjanser til å gjøre det godt.
I kamper som i dag er det viktig at man står opp og tar over kampen i stedet for å gi opp. Dette har vært nyttig læring for Kim, og han kommer nok til å gjøre det godt i Oslo Open. Det gleder vi oss til, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.