RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Født med ski på bena

Hva gjør man når det kun ligger 1 cm snø og det arrangeres skirenn på Årvoll gård? Jo, man gjør som Maria (6) og Patrik (6) man går på ski!

Årvoll: Det var vinterens dag på Årvoll gård sist søndag. Men værgudene sviktet, og gårdstunet var bare velsignet med et ørelite lag snø. Det stoppet ikke Maria Karlaug Kristiansen og Patrik Johansen. Seksåringene var i storform, og skled gjennom løypa på rekordtid. - Det var veldig moro sa de i en knapp kommentar til Lokalavisen Groruddalen etter et formidabelt spurtoppgjør.
Hadde trent
Det fantes alternativer for de som ikke hadde meg seg ski også. Gå baklengs gjennom løypa var et alternativ, mens andre valgte å ri på hesteryggen.
Imidlertid var det ski som sto høyest i kurs for mange av de yngste, og Maria innrømmet at hun hadde trent litt på forhånd. - Jeg har gått på ski på fjellet sa hun, mens Patrik hadde forsøkt seg ut de få gangene snøen la seg i dalen i vinter.
Gull og sjokolade
Årvoll gård arrangerer vinterens dag hvert år. Gården har røtter helt tilbake til middelalderen, men har de siste årene blitt til et kultur- og aktivitetssenter med hele 13 forskjellige foreninger og grupper, som har sitt virke på og i området rundt gården. Søndag var det både kunstutstilling og eventyrlesing i tillegg til aktivitetene utendørs.
Og får Maria og Patrik var dagen mer enn vellykket da de kunne inkassere sine premier i form av gullmedalje og sjokoladekake.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere