Gå til sidens hovedinnhold

Feiende flott parade

Tradisjonen tro arrangerte Nordre Skøyen barnehage en stemningsfull kortesje sist helg.

nordre skøyen: På Nordre Skøyen Hovedgård samlet barnehagebarn, foreldre samt musikanter fra Østensjø Skoles Musikkorps sist lørdag. Kortesjen, som ble anført av korpset, gikk den vanlige ruten fra Nordre Skøyen Hovedgård, via Skøyenbakken, Peter Aas vei, Promenaden, Dalbakkveien, Låveveien og tilbake til hovedgården.

Været var litt kjøligere enn hva man har blitt vant med de siste uker, men det stoppet ikke et solid oppmøte. I tillegg til barnehagebarn og korpsmusikanter, stilte også en kusk med hester og kjerre opp i kortesjen. I kjerra fikk noen av barna sitte under rundturen.

Etter kortesjen ble det arrangert leker for barna, basar, tombola og lotteri. Det var også salg av hjemmebakst, brus og kaffe.

Barnehagen er cirka 52 år og så lenge folk kan huske har barnehagen arrangert slike kortesjer, forteller "kortesjesjef" og barnehagepappa Ivar Nergaard og legger til at foreldre kan fortelle at denne kortesjen var en stor happening for alle i nabolaget.

Dette er noe folk i nabolaget gleder seg til hvert år. Kall det gjerne Østensjøs vakreste eventyr. Hvis vi ikke arrangerte dette ville det vært et savn. Det er festdag for hele nabolaget, forteller Nergaard og legger til:

Det er slike ting som gjør livet hyggeligere.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene