RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiende flott revy

Årets Bjerkerevy lover å gi deg svar det det du lurer på. Om de klarer det er litt både og, men at skuespillerne har talent er det ingen tvil om.

Linderud: - Temaet er nok litt vidt, men poenget er at alt har et svar, forklarer skuespiller Magne Håheim. Revytittelen kom deisende ned i hodet på den engasjerte og godt over middels tullete skuespillergjengen allerede på første revymøte i oktober ifjor.
- Under presentasjonsrunden ble det til at alle slang på et "erre no' mer så bare spør" på slutten, og da var det gjort, forteller Veronica Refvem Bongard.

Helt på høyde

At Bjerkerevyen er en lavbudsjettsrevy er ingen hemmelighet. Men det dramatisk talentet er fullt på høyde med hvem det skulle være.
- Vi er stolte av revyen vår. Jeg syns vi beviser at vi får mye ut av lite, mener Tina Hauglund. Det sier også en del om engasjementet når 70-80 av 300 elever på Bjerke har deltatt i produksjonen av "Erre no mer så bare spør".

De gale blir galere

Gjennom revyen ble vi kjent med flere vanvittige karakterer, utrolig gjennomførte og godt levert av skuespillerne.
- Vi tar bare de galeste personene vi kan tenke oss og gjør de enda galere, ler Veronica Refvem Bongard på spørsmål om hvordan "Sykesøster Sooolfrid" ble født..Den treige og uinteresserte sykesøsteren kom igjen flere ganger gjennom revyen og var desidert en "må sees".

Slakter julenissen

Et annet høydepunkt er den ekstremt smarte 7-åringen Timmy spilt av Eirik P. Holmvik, som går gjennom julenissen-teorien på en svært logisk måte.
- Timmy er blitt en del av meg. Han var et hasteprosjekt foran en juleavslutning, men jeg kan ikke røpe hvor stemmen er fra, ler Holmvik.
- Og han kunstutstillings-karen var jeg faktisk på omvisning med for litt siden, legger Magne Håheim til.

Strålende fornøyd

Ellers leverer Bjerkerevyen et sammensurium av dialekter, først og fremst trøndersk, sprøe programledere, hyllest til Sporveien og infokiosk-mord for å nevne noe. Gjengen er strålende fornøyd.
- Urolig gøy å stå på scenen med ting du har skrivi selv, og hvertfall med god respons, sier de.
- Og erre no' mer så bare spør!
Eller møt opp og opplev det selv. Revyen spilles til 10. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere