RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feigheten straffet seg


Rotet bort seieren: Jan Frode Snellingen og Sagene så ut til å ha kontroll på kampen mot Gjelleråsen, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng.
Rotet bort seieren: Jan Frode Snellingen og Sagene så ut til å ha kontroll på kampen mot Gjelleråsen, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng.
Sagene var heldige som ledet 3-0 etter to perioder i onsdagens kamp. I den siste perioden fikk omsider Gjelleråsen uttelling og seieren glapp for Sagene.

Bjølsen: Kyniske og kompakte slik skal Sagene framstå i årets eliteserie i innebandy. I to perioder mot Gjelleråsen maktet man også å tette igjen, men på de siste 20 minuttene gikk gjestene fra 0-3 til 3-3.
Vi ble dessverre litt for feige, og i tillegg ble vi litt overrasket over at Gjelleråsen presset oss enda høyere. Slik kampen utviklet seg, er vi uansett fornøyde med ett poeng, sier Sagenes Jan Frode Snellingen.

Skal ligge lavt

Sagenes nye trener, svenske Johan Wiggur, har lagt opp til en mye mer kynisk utgave av laget denne sesongen.
Vi kommer til å ligge lavt mot antatt bedre lag. Poenget er å gjøre det trangt for dem, mens vi satser på lynraske kontringer, forteller Snellingen.
Mot Gjelleråsen lyktes taktikken til Sagene, da laget stakk fra med tre mål på de første 40 minuttene. Mens Sagene var effektive framover på banen, tettet keeper Øyvind Espelund igjen i den andre enden og Sagene så ut til å gå mot årets første seier.

Viktige kamper framover

I tredje periode fikk imidlertid Gjelleråsen sin redusering tidlig, og da Sagene pådro seg to utvisninger litt etterpå var det en enkel oppgave for gjestene fra Romerike å ordne nok en redusering.
Fem minutter før slutt satte i tillegg Gjelleråsen inn 3-3 og den sterke opphentingen var et faktum.
Dermed står Sagene med ett poeng etter kampene mot Sarpsborg og Gjelleråsen. Nå venter tre nøkkelkamper, som blir viktige å plukke poeng i om målet om sluttspill skal nås.
Det er det uttalte målet vårt i år, ja. Til helga møter vi Nor 92 hjemme, og etter det venter kamper mot Kverneland og Fredrikstad, forteller Jan Frode Snellingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere