*Nettavisen* Nyheter.

Feil sannhet

Jeg skriver til dere angående leserinnlegget som sto i avisa torsdag 1 februar, om vestlisvingen trygdebolig. Jeg har 1 sønn som bor i trygdeboligen på vestli. Han er fungsjonshemmet, og har hatt en sønn til som har bodd der oppe , men som måtte flytte ut . pga div problemer.
Jeg kan være enig at det å plassere utviklingshemmede og pengsjonister ikke er det helt ideelle men de har også krav på og bli hørt. Jeg er lei av og høre om de såkalte problemene som Viktor Bäcklin referer til. Det er ikke flyktinger og såkalte bostedsløse og mennsker med ulike problemer som bor i vestlisvingen, det er psykisk utviklingshemmede som bor der oppe. Hvis det er sånn at noen ikke tåler og bo i samme blokk som disse så er det vel en mulighet og flytte til annet egnet sted. Eller om man tar opp problemene med de ansatte og brukerne og kan komme til en løsning som er bra for alle parter.
Og Vickor Bäcklin referer til "for våre broilere". Jeg skulle gjerne ha et svar på hva han mener med dette. Jeg kjenner ganske mange pensjonister, men de skulle aldri ha uttalt seg på denne måten som han har gjort. Og jeg lurer på om Pensjonistpartiet virkelig støtter han hans meninger. For da er noe riv ruskende galt med Pensjonstpartiet.
Viktor Bæckling skriver også at sannheten er et farlig våpen. Sannheten er ikke et farlig våpen , men at sannheten skal frem det er jeg enig i, men da må den reelle sannheten frem.
Bekymret mor til 2 fungsjonshemmede

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag