RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feilaktig påstand om korrupsjon

I debattspalten i Nordstrands Blad 17. desember fremfører Hroar Georg Moethe synspunkter på den politiske håndteringen av reguleringsplanen og utbyggingsplaner på Holtet. Synspunktene foranledinger ingen kommentar fra Plan- og bygningsetaten, med unntak av en påstand: «Beboernes mistenksomhet er til å ta og føle på, spesielt nå etter at ansatte i PBE domfelles for korrupsjon.»

Vi kan slå fast følgende: Ingen nåværende ansatte i Plan- og bygningsetaten er domfelt, eller under etterforskning, for korrupsjon.

En tidligere medarbeider i etaten er riktignok dømt for korrupsjon, men dommen falt lenge etter at hans ansettelsesforhold opphørte. Saken han er dømt for er enkeltstående og spesiell og involverte ingen andre av etatens medarbeidere.

Det finnes derfor overhodet ikke noe grunnlag for å hevde at «ansatte i PBE domfelles for korrupsjon», og det tjener neppe Moethes sak at han må ty til slike uriktige insinuasjoner.Dagny Gärtner Hovig

informasjonssjef Plan- og bygningsetaten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere